murat_72 demiş ki:melih dostum benim kastettiğim ses kartı bilgisayarımdaki ses kartı.. sanırım sende bundan soz ediyorsun eğer bilgisayardaki ses kartıysa benim var ama!!!! başka bırtane olması gerekıyormu gerekmıyormu bunu bılmıyorum??? input devices ve,, input device yazan yere midi in out put yazan yere midi in yazamıyorum.benim sorunum bu teşekkürler melih ??? 😀 😀
murat_72 demiş ki:melih dostum tşk yükleme yapabiliyorum artık..yazdığım tonları sizlerle paylaşa bilirim artık 😀 😀
freebullet demiş ki:benim ses kartım creative audigy es bende aynı işlemleri takip ediyorum ama gt8in ekranında yüklediğim patchin ismi görünmüyo kablolarıda doğru bağladığım halde. benim özel bi ayar mı yapmam gerekiyo?
melihbozkurt84 demiş ki:freebullet demiş ki:benim ses kartım creative audigy es bende aynı işlemleri takip ediyorum ama gt8in ekranında yüklediğim patchin ismi görünmüyo kablolarıda doğru bağladığım halde. benim özel bi ayar mı yapmam gerekiyo?
programda sol üst taraftaki in out yazan kısımlara midi in-midi in şeklinde değiştirceksin.bunu yapmadıysan ondan kaynaklıdır.yada usb ise onu seçeceksin artık sana kalmış.ayrıca gt-8 in in kısmına kablonun out unu gt-8 in out kısmına kablonun in kısmını takdığına dikkat et.
ha birde yukardaki osya açma işaretin kullanarak bir dosya seç karışına o seçtiğin tonun özelliklerinin belli edildiği ekran gelir.o ekranda aşağı ve yukarı oklarını kullanarak patch gönderebilirsin yada alabilirsin.yani ilk programı açtığın ekranda gönderip alam işlemini yapamazsın.
bunları bi kontrol et.aklıma başka bişey gelmiyo olmaması için.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
murat_72 demiş ki:anatolia999 dostum benim kabloyu aldığım firmanın adresi ..4s Makine Elektronik Bilgisayar San.Tic. A.Ş.Adres: Esenşehir Kürkçüler Cad. Nurettin Şiranlı İş Merkezi
No:19 Kat:2
Y.Dudullu Ümraniye
Telefon 1: (0216) 466 76 07
Faks: (0216) 364 08 24
yada..... http://www.garantialisveris.com/4smeb/str_dept_prod.asp?deptID=12212 buda firmanın veb sitesi burdan alabilirsin kredi kartıyla yada havele yada anadolu yakasındaysan oraya git.kablonun fiyatı 13$. 16ytl 😀
LuciferioN demiş ki:arkadaslar cahilligimi mazur görün ama bu gt-8 deki feedbacker nasıl bir efekt? expression pedal ile kullanılabiliyor mu...?
murat_72 demiş ki:melih göndermiş olduğun Patchesleri yükledim ama direk amfiden kullanıyorum greenday tonu dışında pek fazla bir verim alamadım.bunun bir nedeni varmıdır.yani tonları yüklerken bir hata yapmış olabilirmiyim :?: bide bu tonlarda wah pedalını kullanamıyorum sanırım bir sorun var.volum pedalına basıyorum kırmızı ışık yanıyor ama wah pedalını kullanamıyorum neden :?: :?: