Boss Gt-8

abi ses kartım yokki 😀 😀 yani ben bossgt 8 ses kartı olmadan ton yükleyemezmiyim :?: :?: direk bigisayardan midi kablosuyla omuyormu bu işlem....

abi bi ses kartım yok diyosun bi queka diyosun karar ver :?: :?: :?:

ama şöyle gt-8 in in yazana kısmına kablonun out kısmını takıyosun.gt-8 in out kısmınada kablonun in kısmını.sonra bilgisayarın midi girişine bağlıyosun.input device yazan yeri midi in out put yazan yeride midi in yapıyosun.sonra yukardaki dosya açma kısmına tıkla dosya açılsın.açıldıktan sonra.aşağı ok yönünde olan tuşa bas.o patch in isminin ekranda yazdığını görürsün.daha sonra sen gt-8 in üzerinden write tuşuna basarak kaydetceksin.yukarı ok tuşuda kendi yazdığın bi tonu gt-8 den poc ye upload etmeni sağlar.kib.kolay gelsin.müzikle kal.😀

melih dostum benim kastettiğim ses kartı bilgisayarımdaki ses kartı.. sanırım sende bundan soz ediyorsun eğer bilgisayardaki ses kartıysa benim var ama!!!! başka bırtane olması gerekıyormu gerekmıyormu bunu bılmıyorum??? input devices ve,, input device yazan yere midi in out put yazan yere midi in yazamıyorum.benim sorunum bu teşekkürler melih ??? 😀 😀

murat_72 demiş ki:
melih dostum benim kastettiğim ses kartı bilgisayarımdaki ses kartı.. sanırım sende bundan soz ediyorsun eğer bilgisayardaki ses kartıysa benim var ama!!!! başka bırtane olması gerekıyormu gerekmıyormu bunu bılmıyorum??? input devices ve,, input device yazan yere midi in out put yazan yere midi in yazamıyorum.benim sorunum bu teşekkürler melih ??? 😀 😀

abi bilgisayarındaki ses kartından bahsediyorum tabii ki.başka bi şeye gerek yok.onun arkasındaki midi port vardır.ona bağla.eğer kablon usb bağlantılı ise usb den bağlıyacaksın.gt-8 in arkasındaki in e kablonun out unun gt-8 in out yerine kablonun in yazan ucunu takacaksın.editör programını açcacaksın.eğer midi port dan bağladıysan sol üst köşedeki ayaları midi in yapacaksın.usb den bağladıysan usb yapacakasın.sonra dediğim gibi yüklemek istediğin dosyayı yukardaki işaretten aç.ve download pc to gt-b yazan aşağı ok tuşuna basarak gönder.gt-8 ekranında çıkar tonun adı.write tuşuna basarak kaydet.bu kadar.İnşallah anlatabilmişimdir.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

murat_72 demiş ki:
melih dostum tşk yükleme yapabiliyorum artık..yazdığım tonları sizlerle paylaşa bilirim artık 😀 😀

dostum ö mesaj atmiştim snaa cvp gelmeyince buraya yazayım dedim ... ben hiç bir yerde bulamadım bu kabloyu nereden aldiğini soylersen sevinirim...Tsk ederim

benim ses kartım creative audigy es bende aynı işlemleri takip ediyorum ama gt8in ekranında yüklediğim patchin ismi görünmüyo kablolarıda doğru bağladığım halde. benim özel bi ayar mı yapmam gerekiyo?

freebullet demiş ki:
benim ses kartım creative audigy es bende aynı işlemleri takip ediyorum ama gt8in ekranında yüklediğim patchin ismi görünmüyo kablolarıda doğru bağladığım halde. benim özel bi ayar mı yapmam gerekiyo?

programda sol üst taraftaki in out yazan kısımlara midi in-midi in şeklinde değiştirceksin.bunu yapmadıysan ondan kaynaklıdır.yada usb ise onu seçeceksin artık sana kalmış.ayrıca gt-8 in in kısmına kablonun out unu gt-8 in out kısmına kablonun in kısmını takdığına dikkat et.

ha birde yukardaki osya açma işaretin kullanarak bir dosya seç karışına o seçtiğin tonun özelliklerinin belli edildiği ekran gelir.o ekranda aşağı ve yukarı oklarını kullanarak patch gönderebilirsin yada alabilirsin.yani ilk programı açtığın ekranda gönderip alam işlemini yapamazsın.

bunları bi kontrol et.aklıma başka bişey gelmiyo olmaması için.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

anatolia999 dostum benim kabloyu aldığım firmanın adresi ..4s Makine Elektronik Bilgisayar San.Tic. A.Ş.Adres: Esenşehir Kürkçüler Cad. Nurettin Şiranlı İş Merkezi
No:19 Kat:2
Y.Dudullu Ümraniye
Telefon 1: (0216) 466 76 07
Faks: (0216) 364 08 24
yada..... http://www.garantialisveris.com/4smeb/str_dept_prod.asp?deptID=12212 buda firmanın veb sitesi burdan alabilirsin kredi kartıyla yada havele yada anadolu yakasındaysan oraya git.kablonun fiyatı 13$. 16ytl 😀

melihbozkurt84 demiş ki:
freebullet demiş ki:

programda sol üst taraftaki in out yazan kısımlara midi in-midi in şeklinde değiştirceksin.bunu yapmadıysan ondan kaynaklıdır.yada usb ise onu seçeceksin artık sana kalmış.ayrıca gt-8 in in kısmına kablonun out unu gt-8 in out kısmına kablonun in kısmını takdığına dikkat et.

ha birde yukardaki osya açma işaretin kullanarak bir dosya seç karışına o seçtiğin tonun özelliklerinin belli edildiği ekran gelir.o ekranda aşağı ve yukarı oklarını kullanarak patch gönderebilirsin yada alabilirsin.yani ilk programı açtığın ekranda gönderip alam işlemini yapamazsın.

bunları bi kontrol et.aklıma başka bişey gelmiyo olmaması için.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

melih saol abicim ama benim sorun hala çözülmedi kabloda problem yoksa galiba ses kartıyla alakalı bi sorun var creative le uyuşmayan bi durum. bütün midi portlarını seçtim programdan hatta geçerli olanlarıda biliyorum ama yinede yok.

saol yardımların için elle ayarlamaya devam. bende ton yazarsam ki var bi kaç tane paylaşıcam bütün forumla en kısa zamanda programı kullanarak yazabilirsem.

kib. tekrar teşekkürler

murat_72 demiş ki:
anatolia999 dostum benim kabloyu aldığım firmanın adresi ..4s Makine Elektronik Bilgisayar San.Tic. A.Ş.Adres: Esenşehir Kürkçüler Cad. Nurettin Şiranlı İş Merkezi
No:19 Kat:2
Y.Dudullu Ümraniye
Telefon 1: (0216) 466 76 07
Faks: (0216) 364 08 24
yada..... http://www.garantialisveris.com/4smeb/str_dept_prod.asp?deptID=12212 buda firmanın veb sitesi burdan alabilirsin kredi kartıyla yada havele yada anadolu yakasındaysan oraya git.kablonun fiyatı 13$. 16ytl 😀

cok sağol murat 72

LuciferioN demiş ki:
arkadaslar cahilligimi mazur görün ama bu gt-8 deki feedbacker nasıl bir efekt? expression pedal ile kullanılabiliyor mu...?

çaldığınfa sustainin sonuna feed back verir.uzayan nota ile aynı notada bi feedback düşün.yani hani anfiye doğru dönmüşsünde feedback alıyomuşsun gibi.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

melih göndermiş olduğun Patchesleri yükledim ama direk amfiden kullanıyorum greenday tonu dışında pek fazla bir verim alamadım.bunun bir nedeni varmıdır.yani tonları yüklerken bir hata yapmış olabilirmiyim :?: bide bu tonlarda wah pedalını kullanamıyorum sanırım bir sorun var.volum pedalına basıyorum kırmızı ışık yanıyor ama wah pedalını kullanamıyorum neden :?: :?:

Bu GT-8'in digital out olayı nedir?Bunu direkt olarak competere bağlasak ordan yapsak Cubase ile kayıtlarımızı nasıl olur? İyi olmaz diyorsanız bile bağlantıyı hangi arabirim ile yapabileceğimi söyleyebilecek biri var mı?

murat_72 demiş ki:
melih göndermiş olduğun Patchesleri yükledim ama direk amfiden kullanıyorum greenday tonu dışında pek fazla bir verim alamadım.bunun bir nedeni varmıdır.yani tonları yüklerken bir hata yapmış olabilirmiyim :?: bide bu tonlarda wah pedalını kullanamıyorum sanırım bir sorun var.volum pedalına basıyorum kırmızı ışık yanıyor ama wah pedalını kullanamıyorum neden :?: :?:

abi wahlar bende çalışıyo.ayrıca tonlar konusunda birebir aynı olmaz anfiye girince ben sisteme giriyorum fena değiller ama ben zaten değiştiriyorum tonların hoşuma gitmeyen yerlerini.wah pedalınıda kullanıyorum ben yani basınca ışık yanıyo wahta çalışıyo.bi sorun yok bende.hetfield tonu ve iron maiden tonunu yükledim ordan çalışıyor wah falan.bi bilgim yok bu konuda.kusura bakma.kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀

Geri