batuj demiş ki:namm bitio bu arada 😀
Ahada Caner'in gözü aydın 😀 Yine de ben hala ilk 6-7 ay GT-8 almayıp alanlardan dinleme taraftarıyım. Yine "aaa bug varmış alın 19 dolara patch" derlerse tadım kaçar.
batuj demiş ki:namm bitio bu arada 😀
MarTI_Jonathan demiş ki:Boss' un GT-8 ile diğer pedallardan bir adım öne geçtiği doğru. Ancak yeni bir modeli piyasaya sürmek için yeterli eklentilere sahip değil. Ama inanıyorum ki GT-7 modeli çıkınca piyasayı kasıp kavuracak. Ben onu bekleyeceğim. 😆 Devamlı bir Bug olayından bahsediyoruz. GT-6 da böyle bir sorun mu vardi ki? Ben hiç böyle birşey yaşamadım.
batuj demiş ki:MarTI_Jonathan demiş ki:Boss' un GT-8 ile diğer pedallardan bir adım öne geçtiği doğru. Ancak yeni bir modeli piyasaya sürmek için yeterli eklentilere sahip değil. Ama inanıyorum ki GT-7 modeli çıkınca piyasayı kasıp kavuracak. Ben onu bekleyeceğim. 😆 Devamlı bir Bug olayından bahsediyoruz. GT-6 da böyle bir sorun mu vardi ki? Ben hiç böyle birşey yaşamadım.
bence yeteri kadar bilgin yok gt8 hakkında sadece gorunusune gore yorum yapıosun cok buyuk degisiklikler var. bide gt7 die bisi yok oole bi modelin adı bile yok nerden cıkarıosun gt7yi?