ya ben de midi kablosu kurbanıyım m-audionun midisport uno sundan aldım ancak xp ile uyumunu testedin dıor ve daha sonrasında aleti gormuyor bir de gt8 master adlı programdan gonderme yaparken acaba patchın kaydedılecegı yerı nerden sececegız?
SiLeNoZ demiş ki:Ne amaca hizmet edecek ki o özellik ?
ciyzis_kirayzs demiş ki:
ayrıca bir de boyle bır uyarı verıyor aletı her bagladıgımda bır de ılk taktıgımda midi device olarak gt8 i gordu anca dıer denemelerımde basarılı olamadım bilen varsa bır yardım bosuna 60 kağıt vermiş olmak ıstemıorm
hayda ya resım tam duzgun gorunmuyor ancak yazanın ozetı xp ile uyumlulugu sorgulanmamıs bozuk calısabılır dıyor ancak aletın kutusunda xp ile uyumlu oldugu da yazıyor ne yapacagımı sasırdım ya
saol teşekkürlerciyzis_kirayzs demiş ki:bu gt8 editor yada masterı yukle
daha sonra .syx dosyalarını o programlar ıle ac
hax0r demiş ki:Arkadaşlar bakın tavsiye öneri isteyen soru bombardımanı hazırladım size.. Bu soruların bazıları daha farklı şekillerde daha önceden sorulmuş olsa da hep açık uçlu cevaplanmış.. Yani havada.. Bense fikirlerinizi istiyorum..
1. Foot pedal için ayagimi bir türlü ayarlayamıyorum.. Wah yaparken bazen kuvvetli bastırıyorum ve SOLO moda geçiyor.. Sonra bi daha bi daha.. Solo ışığı bir yanıyor bir sönüyor haliyle 🙂 ..NE saçma.. Gerçi solo ayarını normal volumü etkilemeyecek düzeye getiriyorum ki bir etkisi olmasin sese diye. Ancak ne sacma bi durum.. istemiyorum solo moda geçmesin bastırınca.. var mi ilacını bilen?
2. Sesler çok tiz arkadaşlar ve ben cihazın eqsunu hiç bir frekans kaybı olmadan flat kullanmak istiyorum.. Ne yazık ki hep cırtlak sesler.. Var mı benzer şikayeti olan?
3. Son olarak iki output L-R kanalından çıkıp bunları linkleyen bir dibox sayesinde PA&Mixere girmeyi düşünüyorum.. Var mı bu şekilde veya benzer şekilde tecrübe eden? Sonuç nasıl olurdu..
4. Bu cihazın output vol. şiddeti ne kadar düşük. Değil mi? Aktif bir Dibox ile kazanç sağlasak iyi olmaz mı?
Saygılar sevgiler..
ciyzis_kirayzs demiş ki:tam opeth ılk album😀