Boss katana 50 Gen3

Merhabalar,

Bugün açıkçası çok araştırmadan mağazada deneyip beğenip boss katana 50 gen3 aldım.

İncelemem yok zamanla oturur belki inceleme yazarım fakat çok bilgili değilim tavsiye, öneri, şöyle yap böyle olur böyle yap şöyle olur gibi şeylere açığım neden bu kadar kapalı ifade ediyorum kendimi diye sorgulamazsanız sevinirim dediğim gibi derinlere daha yeni yeni iniyorum. O sebeple keşke almasaydın şunu alırdın tavsiyeleri hariç her şeye kulak veririm teşekkürler.

Ürün bu

şöyle yap... böyle yap

Yani almışsın zaten ama neyse yeterince bilgin yok madem en azından şuradan başla, app'ini aç ve Global Settings'den EQ high-cut 6k yaparak başla... fizzy treble'ları biraz kontrol altına alırsın.
Katana'ya has olarak çok Gain çok metal anlamına gelmiyor... Gain'i saat 12 üstüne çıkartınca az az arttır birden mucize bekleme, belki saat 12 yapıp mesela Boost'lardan birini deneyerek ilerle.

O kadar çok seçenek ve ton aracı var ki elinin altında diyebileceğim ancak en baştaki gibi... şöyle yap... böyle yap.

şöyle yap... böyle yap

Yani almışsın zaten ama neyse yeterince bilgin yok madem en azından şuradan başla, app'ini aç ve Global Settings'den EQ high-cut 6k yaparak başla... fizzy treble'ları biraz kontrol altına alırsın.
Katana'ya has olarak çok Gain çok metal anlamına gelmiyor... Gain'i saat 12 üstüne çıkartınca az az arttır birden mucize bekleme, belki saat 12 yapıp mesela Boost'lardan birini deneyerek ilerle.

O kadar çok seçenek ve ton aracı var ki elinin altında diyebileceğim ancak en baştaki gibi... şöyle yap... böyle yap.
Neden üstü kapalı konuştuğumu sebebiyle söylüyorum yine tiiye alınıyorum gerçekten bazen çok zor bir forum burası. Yine de teşekkürler.

şu jenerasyonel alınganlık bitemedi...

amfi piyasada bulabileceğin en kapsamlı cihazlardan... neresinde başlayalım... sırf Katana için destan gibi inceleme başlığı yazdım, onu oku mesela biraz fikrin olsun, oradan yine Katana için değerli bilgiler veren tonla başlık var burada... ağzına solucan beslenen kuş yavrusu gibi şöyle yap böyle yap ile olmaz diyorum... kaynak bol, örnek çok... azıcık araştır... üstelik en kilit 2 püf noktasını da yazdım..

çok bilgili değilim tavsiye, öneri, şöyle yap böyle olur böyle yap şöyle olur gibi şeylere açığım
Okumanı, araştırmanı tavsiye ederim. Katana için ayrı ayrı konu başlıkları var forumda. Genel fikri verecektir sana.

Geri