bu iki amfi arasındayım ikinci el almayı düşünüyorum ve evde çalacağım. bilgisayarım yok tabletim var hangisinden daha iyi ton çeşitliliği alabilirim?
ama fenderin tablet uygulamasından ton yazılabiliyor boss’un öyle bir özelliği var mı acaba bilgim yok o konudaKatana, net
Bilgisayara bağlanıp ayrıntılı ayar çekilebiliyor. Kullananlar ayrıntılı bilgilendirebilirler. İlgili başlıklarda sayfalarca konuşulmuştur zaten. Nette araştırıp da bolca bilgi edniebilirsin burdan cevap almayı bekleme bence.ama fenderin tablet uygulamasından ton yazılabiliyor boss’un öyle bir özelliği var mı acaba bilgim yok o konuda
Ayar yapmak nedir, aleti alınca Katana Librarian indir telefouna(ücretlidir) 25 farklı amfi seçeneği ile kullabilirsin bile.ama fenderin tablet uygulamasından ton yazılabiliyor boss’un öyle bir özelliği var mı acaba bilgim yok o konuda
bilgisayarım yok hocamBilgisayara bağlanıp ayrıntılı ayar çekilebiliyor. Kullananlar ayrıntılı bilgilendirebilirler. İlgili başlıklarda sayfalarca konuşulmuştur zaten. Nette araştırıp da bolca bilgi edniebilirsin burdan cevap almayı bekleme bence.
İnceleme Konu 'Boss Katana Serisi'
Boss'un önce pahalı ve butik Waza denemesi, sonra pahalı ve yine butik denebilecek Blues Cube denemesi ve sonunda bu ikisinden öğrendikleri adam gibi amfi yapma ve bildiğimiz Cube'lar ile yakaladıkları ticari başarıyı harmanlayan tam anlamıyla "jack of all trades, master of none" yani her işten anlayan ama hiçbirinin uzmanı olmayan bir amfi yapmışlar. Cümle devrik oldu ama amfi tam olarak bu.
Youtube'da sebil gibi video var, merak eden bakar. Ben naçizane amatör kullanıcı olarak hissiyatımı paylaşayım:
Fiyat:
50watt olan 1200 TL, 100watt olan da 2,000+ civarı sanırım. Ucuz mu, değil...
- solitude71
- Yanıt: 170
- Forum: Elektro Gitar Ekipmanı
bilgisayarım olsa %99 katana alırdım ama bilgisayarım yok o yüzden fenderin tablet uygulaması daha çok çekici geldikral tablet uygulaması yok ama pc bağlanıyor ve ton yazabiliyorsun katana , 2 sini de kullanıp katana aldım ama cins komsum sayesinde amfi kullanamıyorum 🙁
Valla katananın bu kadar konuşulmasının sebebi bence herkesin aradığını bir şekilde bulabilmesi benim tavsiyem ileride bilgisayar alma ihtimali düşünerek katana almanız. Bilgisayar olmadan kullanmadım ama 2 tane kanal ayarladım,pedallar ile onları kullanıyorum gerçekten fazla iyibilgisayarım olsa %99 katana alırdım ama bilgisayarım yok o yüzden fenderin tablet uygulaması daha çok çekici geldi