boss katana mkII mi fender mustang GTX50 mi?

ama fenderin tablet uygulamasından ton yazılabiliyor boss’un öyle bir özelliği var mı acaba bilgim yok o konuda
Bilgisayara bağlanıp ayrıntılı ayar çekilebiliyor. Kullananlar ayrıntılı bilgilendirebilirler. İlgili başlıklarda sayfalarca konuşulmuştur zaten. Nette araştırıp da bolca bilgi edniebilirsin burdan cevap almayı bekleme bence.

kral tablet uygulaması yok ama pc bağlanıyor ve ton yazabiliyorsun katana , 2 sini de kullanıp katana aldım ama cins komsum sayesinde amfi kullanamıyorum 🙁

Bilgisayara bağlanıp ayrıntılı ayar çekilebiliyor. Kullananlar ayrıntılı bilgilendirebilirler. İlgili başlıklarda sayfalarca konuşulmuştur zaten. Nette araştırıp da bolca bilgi edniebilirsin burdan cevap almayı bekleme bence.

bilgisayarım yok hocam

bilgisayarım olsa %99 katana alırdım ama bilgisayarım yok o yüzden fenderin tablet uygulaması daha çok çekici geldi
Valla katananın bu kadar konuşulmasının sebebi bence herkesin aradığını bir şekilde bulabilmesi benim tavsiyem ileride bilgisayar alma ihtimali düşünerek katana almanız. Bilgisayar olmadan kullanmadım ama 2 tane kanal ayarladım,pedallar ile onları kullanıyorum gerçekten fazla iyi

Geri