Hocam bu başlığı ilk mesajdan itibaren okuyan biri marka fetisistinin konu sahibi olduğunu görecek rahatlıkla. Hatta bir mesajında düzenlemeden önce "herkes mustang GT alsin" diyecek kadar gaza gelmiştin yani 😊. Kaldı ki, daha önce kullandigin amfileri de saymışsın ve engin bir amfi tecrüben yok. O yüzden tecrübeni paylaştın tekrar teşekkürler. Kullanıp da memnun olduğunu bildirdin, bizlere tavsiye ettin ve hepimizin aklında bir yerde ileride amfi alacaksak bu model de bir seçenek olarak duracak. Ama daha ötesine gecip kullanmadigin bir amfiyi gömerek seçimini yüceltmek antipatik oluyor. Bu basligi samimiyetten uzaklastiran tavir da bu haliyle.
Benim mesela telefonla amfiye bağlanıp zırt pırt o tondan bu tona atlama, o efektten bu efekte ayar değiştirme gibi bir derdim yok. Benim bir amfiden bekledigim başlıca şey ton kalitesi, ikincisi kullanım kolaylığı ki bunun için de madem amfi cok özellikli, benim stüdyo ya da sahne sirasında patch degisimi veya efekt on /off yapabilmem için buna uygun footswitch'e ihtiyacım olur. Bak mesela şimdi baktım Mustang için MGT-4 footswitch 550 TL, Katananin ga-fc 775 TL. Bu bir artı Fender için bence. Ben basit bir footswitch kullanırsam sadece patch 1-2 arası seçim yapabiliyorum. Ayrıca ben stüdyoya amfi taşıdığım için ağırlık benim için önemli. Katana 14.8 kg, Mustang GT100 10 kg. Bu da bir artı mesela benim için. Eğer ton kalitesi olarak da Fender en az Katana kadar başarılı ise elbette onu tercih ederim.
Gördüğün gibi herkesin bir amfiden farklı beklentileri olabilir. Telefonla bağlanmak senin için önemlidir ama benim icin beni tonuyla hazdan hazza sokan eşek ölüsü lambalı amfim cok daha vazgeçilmez olabilir. Bu konu daha da uzamasın bence 😊