Valla ne desem bilemedim, cok polemige de girmek istemiyorum ama amfilere bakış açın asagi yukari belli olmuş. 1 yıl Katana 100, 9 ay kadar da Katana 50 kullandım. Mesela Katana 50 bence 100'den ev içinde bir tık daha iyi çünkü 100'de muhtemelen daha büyük kabinden dolayı bas frekanslar biraz daha sungerimsi geliyordu. Katan 50'da bas biraz daha sıkı. 100'e daha fazla dayanamayıp sattiktan sonra 50 aldım bir şans daha vermek için, onu da satip 6 aydır filan Catlayst kullanıyorum. Bir de evde JVM205C ve kullanim gecmisimde de onlarca lambali ve diger amfiler filan var. Yeterince deneyim sayılır mı hocam senin için bu? Yoksa gidip mağazada mi denemeliydim daha iyi anlamak için? Katanadaki sneaky amps modelleri ta 2008'de aldığım GT-8'den GT-100'e kadar hep vardı. Yani bende "inanmayarouuum! içinde Marhall 59 bile var" heyecani yaratamadi o yüzden. Ayni vasat preamplarin devamı.
Ama her zaman yeni birsey öğreniyorum tabii, bundan sonra amfi alırken tonlarina degil devre yapısına, anakartina, kapasitorlerine filan bakarım.
Katanadan kurtuldum derken katana fetisistlerine musallat olmadan gideyim bu posttan en iyisi. Tamam, en güzel amfi Katana.