Direkt olarak oje sürüyorum sizinki biraz fazla büyük katman olarak üst üste atabilirsiniz ben katman vb atmadım ama benimki böyle değildidirekt olarak şöyle bir fotoğraf bırakayım aslında boya parçası elimdeydi ama kaybettim bulamıyorum şimdi ve ojeyi direkt mi sürüyorsunuz yoksa altına bir katman vs atıpta mı sürüyorsunuz?
Japon yapistirici ile yavas yavas katman katman (aralarda kurumasini ve sertlesmesini bekleyerek) doldurun ve etrafindaki boyanin seviyesine kadar yaklastirin. En sonunda ayni renk oje ile boyayin. Japon ayni zamanda o boya dokuntusunun zamanla genislemesini de engeller...
hocam peki ferrulelere gelmesini engelemmek için nasıl bir yol izlemeliyim?Japon yapistirici ile yavas yavas katman katman (aralarda kurumasini ve sertlesmesini bekleyerek) doldurun ve etrafindaki boyanin seviyesine kadar yaklastirin. En sonunda ayni renk oje ile boyayin. Japon ayni zamanda o boya dokuntusunun zamanla genislemesini de engeller...
Kağıt band kullana bilirsin.hocam peki ferrulelere gelmesini engelemmek için nasıl bir yol izlemeliyim?
pimpirik olunca insan hocam sonuçları böyle oluyor 🙂Gitarı relic yapacağım diye eline zımparayı, kazmayı, küreği alıp pata küte gitara girişenler varken bol bol forumda, bravo dostum sana valla 🙂