öncelikle satiwa arkadaşımızın yapmış olduğu alıntının şu kısmına imzamı atarım(okurkende yarıldım);
çeşitli bilgiler:
* kimi insanlar bar bar bağırdıkları halde brutal vokal yaptıklarını düşünmektedir, dokunmayınız, seviniz onları.
* ultra brutal vokal gayet sanatsal ve beceri isteyen bir faaliyettir, dalga geçenler dombilidir.
* tıpkı başka enstrümanlar gibi insan sesi bir çok duygu ve düşünce ifade edebilir, bu da o ifadenin değişik bir tarzı olarak alt kültürlerde yer almakta, ne olduğu bilinmemekte, "adamlar bağırıyo işte salak salak" şeklinde beyinsizce eleştiriler yapılmaktadır, "oldu canım" diyerek geçiniz, polemiğe girmeyiniz.
* ultra brutal vokal kilavuzu tarafimdan yazilmis olup tescillidir, bütün hakları bana aittir, muteberdir." "grathanich"
Nacizane yorumlarımı yapmak istiyorum şimdide.Bazı GERİ zekalılara(anlayamadıkları için)''kuru gürültü lan bu''dedirten brutal vokal belirtildiği gibi ÖYLE HİSSEDEN İNSANLARIN MÜZİÐİDİR.HAYAT SADECE GÜZEL SESLERDEN İBARET DEÐİLDİR :!:
Bende kendi grubumla bu işi yapmaktayım imzamdaki linke tıklayıp beni dinleyebilirsin.Ne kadar iyi yapıp yapmadığım tartışılabilir ama şu bi gerçekki bilinçli bir şekilde yapılan hiçbir işin ne alkolün ne baika şeylerin!!!! ölümcül zararları yoktur..ve kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum...Bu hayatta da SAÐLIKLI BİR ŞEKİLDE ÖLMEK İSTİYORSAN bişey diyemem :!: Neyse anlaşılıyor sanırım ne demek istediğim...
Öncelikle bu azmin çok değerli ancakkk sakın acele etme!! zamana bırak..bol bol dark tranquility dinle 😉 🙂 ve dinlediğin seslere odaklan nasıl çıktığını zamanla çözüceksin...
Olayın sağlık yönü şudur bence..Vücüdun belli bir bölgesinin aşırı zorlanması..Bunu yapma 😉 Olayın püf noktası bu..zaten çıkan sesten ve yüz ifadenden ne kadar zorlandığını anlarsın..zorlanma noktasında tamam benim vokalim bu noktada de..zorlama...zaman içinde görüceksinki clean vokalin bile brutal sayesinde gelişicek...bilmiyorum belki gelişmez 😉 ama kendi adıma konuşmalıyım benim ki inan öyle oldu...