yndnrg7321 demiş ki:Aman dikkat.yanlış brutal gırtlak kanseri yapar.örnk:jonathon davis gırtlak kanseri olduğu söyleniyor
carisma35 demiş ki:arkadaşlar baktım da herkes brutali tartışmış, kimi çöyle yap kimi böyle yap kimi processor al demiş bende processor almayı düşünüyorum ama fiyatları nedir buralarda bulunur mu kolay kolay, kalite/fiyat oranı en yüksek olan hangisidir vs sorularına kimse cevap vermemiş... bilen varsa bi yardım etsin lütfen..
Cyndia demiş ki:=) bende senn gibi opeth fanıyım fakat mikael = degildir brutal vokal , mikael bleak söylerken ve bazı sarkılarda sanırım demon of the fall da wardı cok fazla efekt kullanıyor, mikeal clean sesi brutal vokaline göre daha iyi öncelikle brutal ile scream arasındakı farkı bilmenz gerekir.. deliverance albümündeki 5parça master... ydı sarkı içinde boyunca siz brutal vokal yaptıgı sandıgınz bir cok anda scream vokale basvuruyordur kendısı, bu işin teknigini bilen biliyor ztn bogazdakı balgam benzeri ehm yaptııgınızda kaybolan gıcık diye tabir edilen (adını bende bilmiyorum) olay sayesinde yaparsnz brutalde dudaklarınzı bükersiniz bogazını geri çekersiz derinlik katarsınz eger elinzde gitar yoksa mikrofonu kapatarak ta söyleye bilrsnz scream ise agzını açarak (ön dişleriniz gözükücek şekilde) bogazınızı öne iterek in flames söyleyebilrszSearMe demiş ki:brutal vokal = Mikael Akerfeldt
Moonspell,lacrimas,inflames,darktranqllty,amonamarth bu tarz müzik yapan ve vokal arayan arklara yazları eşlik edebilrm ist içi laneth olsun ki istanbul dısında okuyorum
spree demiş ki:Yada 8 paket maltepe iç bak nası böğürüyoruz. 🙂
Böğürme orantısı
1paket marlboro=1paket camel=2 paket winston=4 paket 216= 8paket maltepe.
🙂 🙂 🙂
Ya şaka biyana da bu sigaraya dikkat edin tamam brutal vokal imkanı veriyo bir an ama Chuck schuldiner gibi 32 yaşında(?) ölmeninde bir anlamıyok.(gırtlak kanseri)Gerçi o sigara yüzündenmi bilmiorum...