Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gitarın bir yüzeyi aşırı parlak ve çizikliydi gitarım mat bu arada bir salaklıkla gittim üzerine suyla süngerin arka tarafını sürdüm daha da beter hale geldi bunları çözmenin bir yolu yok mudur istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz yaptım bir eşşeklik maalesef
Gitarın bir yüzeyi aşırı parlak ve çizikliydi gitarım mat bu arada bir salaklıkla gittim üzerine suyla süngerin arka tarafını sürdüm daha da beter hale geldi bunları çözmenin bir yolu yok mudur istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz yaptım bir eşşeklik maalesef182846 eklentisini görüntüle
İnternetten okuduğum kadarıyla 1500 2000 3000lik zımparalarla yapan bir sürü kişi varmış ustada öyle mi yqpacak bilmiyorum yarın gelişmeleri söyleyeceğim
Gitarı biraz geç aldım ama sonuç kısmen tatmin edici çiziklerin yarısı yok olmuştu ve parlak görüntü kısmen mata geri gelmişti ha böyle olacağını bilsem para verip yaptırır mıydım çok emin olamadım ama memnun kaldım fotoğrafı eve geçince paylaşacağım