POD HD 500X sahibiyim. Gerek return, gerekse input girişi ile gayet başarılı sonuçlar alıyorum. Sadece cihazın üzerinden hangi tip girişi seçtiğiniz önemlidir. Şimdi ezberimde değil ama cihazı direkt PA sisteme girmek için ayrı, fx llop'a girmek için ayrı seçenekler mevcut. Bu cihazın verimli kullanımı adına Youtube'da çok güzel videolar var.
Burada önemli olan bir ses oluştururken adımları nasıl oluşturduğunuzdur. Önce amfi seçiminden ve bağlantılı olarak kabin, mikrofon seçiminden başlayacaksınız. Amfinin önüne bir drive ve amfinin arkasına modülasyon ve delay-reverb gibi efektler... Mantık bu... İnce ayarlar zevkinize kalmış.
Bence fiyat-performans olarak piyasadaki en başarılı cihazlardan birine sahipsiniz. Satıp sonra pişman olmayın.
Özelden GSM numaramı yazarım. Canlı yayın neyi nasıl yapmanız gerektiğini anlatıp yardımcı olmaya çalışırım. Gerçi ben de bir müddettir çantasına koyup kaldırmıştım dolaba. Evde bayağıdır simülasyon işlerini software programlar kullanarak hallediyorum. Bu vesile ile ben de hatırlamış olurum bazı fonksiyonları. 🙂