Bu elektro gitar alınır mı/Poplar gövde

Elektro gitar almak istiyorum. Fakat bütçemin kapsamında bulunan gitarların çoğu kavak gövdeye sahip. Kavak gövdenin kolay kırıldığına dair bir yazı okumuştum bu yüzden kendimi açamıyorum. İbanez GRX20 yi beğendim fakat kavak olduğu için bi çekingenliğim var beni aydınlatır mısınız?

O fiyat bandında çok önemli değil aslında ağacı. Gitar kırılmaz o şekilde çat diye gövdeden. Deneme şansınız varsa hoşunuza giderse alınabilir.

Reis yıllardır öttürüyor poplar gitarı, bir sorun yok bence 🙂

1763239359940.webp

Reis yıllardır öttürüyor poplar gitarı, bir sorun yok bence 🙂

181383 eklentisini görüntüle
O fiyat bandında çok önemli değil aslında ağacı. Gitar kırılmaz o şekilde çat diye gövdeden. Deneme şansınız varsa hoşunuza giderse alınabilir.

Tek çekingeniz kavaksa alınır.
hocam gitar iyi mi sizce grx20

İyiden kasıt hani böyle sağlam tonlar işte ne bileyim akor kararlılığı, malzeme kalitesi, iyi elektronikler, çalış konforu vb ise tabi ki iyi değil. Sonuçta 9 10 lira civarı bir gitar.

Öte yandan iş görür yeni başlayan birisi için, ibanez iyidir, sabit köprü zaten, hem kolay satılma ihtimali de yüksek değiştirmek istediğin zaman.

Bu piyasada 9 10 lira için kafa yormaya değmez. Artık derli toplu bir gitar aşağı yukarı 30 bin civarından başlıyor.

Beğendiyseniz ve taksit imkanı varsa alınır. Biraz ilerleyince satıp daha iyisini alırsınız.

hocam gitar iyi mi sizce grx20
Valla iyi kötü demenin yersiz olduyu bi skala bu fiyat aralığındaki gitarlar. Ama Ibanez iyi başlangıç gitarıdır her zaman. Ama ben sıfırdan başlıyor olsam 10k ortalama bütçem olsa rengini sevdiğim bi Jackson js serisi bakardım hem ucuz hem klavye olarak gayet rahat bi gitar başlangıç seviye gitarlar arasında. Sabit köprü akarı yok kokari yok tonlar inanılmaz kötü değil zaten belli bi seviyeye kadar kulak çok ayırt etmez ton iyi mi kötü mü.

Geri