Bu gitar alınır mı?

Eskiden genelde Takeuchi'nin ürettiği, şimdilerde Çin'de Kore'de üretilen, kulakları şu şekilde açılı duran FR türevlerinden (TRS'ler, JT580, Kahler Steeler vs.) koşa koşa dağlara tepelere kaçın.

1741076663874.webp

Hammer iyi. Diğer gitar ibanez miydi? satıştan kalkmış.
Sorun yaratır mı, yaratmaz mı bilmem. Görüşüm kıvamında kullanıldığında yaratmayacağı yönünde. Steve VAI gibi asılacaksanız o zaman bir konuşalım detaylarını. FR gitara yeni başlayacaksanız önerilmez, ancak sabitleyerek kullana birsiniz. Gitarı beğendiyseniz alın.

Hammer iyi. Diğer gitar ibanez miydi? satıştan kalkmış.
Sorun yaratır mı, yaratmaz mı bilmem. Görüşüm kıvamında kullanıldığında yaratmayacağı yönünde. Steve VAI gibi asılacaksanız o zaman bir konuşalım detaylarını. FR gitara yeni başlayacaksanız önerilmez, ancak sabitleyerek kullana birsiniz. Gitarı beğendiyseniz alın.
İbanezin fosforlu kırmızı,hammerin 27 freti hoşuma gitti ikisini de beğendim zaten arada kaldım sadece. Ayrıca ilk gitarım değil ve Vai gibi asilmayi planlıyorum 🙂

Eskiden genelde Takeuchi'nin ürettiği, şimdilerde Çin'de Kore'de üretilen, kulakları şu şekilde açılı duran FR türevlerinden (TRS'ler, JT580, Kahler Steeler vs.) koşa koşa dağlara tepelere kaçın.

177070 eklentisini görüntüle
Kesinlikle haklısınız. ne akort tutar stabil durur, kolu 1 defa asılmak yeterli akort düzenini mi den re ye çekmek için.

Bunlara ek olarak kulakları düz olup da üzerinde floyd rose special diye yazan bişey görürseniz de kaçın. Saddleler çinko alaşımı bir malzemeden yapılmışsada kaçın, tel takarken civata dişlerini yiyebilirsiniz saddleyi kırabilirsiniz takılan tel saddle içerisine yuva açabilir.

Son düzenleme:

Geri