Selam ahali Uzun zamandır Floyd roselu bir gitar arıyorum bütçem Max 400 dolar ve bu iki gitar arasında kaldım
Bu aletlerden hangisini önerirsiniz?
Bu aletlerden hangisini önerirsiniz?
Hocam İstanbul'da yaşıyorum Ankara'ya gidemem. Ayrica alacağım gitarı deneyebilmek istiyorum.Köprü konusunda bilgim yok maalesef ama bu fiyat aralığında düşünülebilir. İlan sahibiyle alakam yoktur. İkisi arasında da RG'yi tercih ederdim.
Güzel gitar ama pek benlik değil ben daha çok hard rock,glam metal tipi bir gitar arıyorum
İbanezin fosforlu kırmızı,hammerin 27 freti hoşuma gitti ikisini de beğendim zaten arada kaldım sadece. Ayrıca ilk gitarım değil ve Vai gibi asilmayi planlıyorum 🙂Hammer iyi. Diğer gitar ibanez miydi? satıştan kalkmış.
Sorun yaratır mı, yaratmaz mı bilmem. Görüşüm kıvamında kullanıldığında yaratmayacağı yönünde. Steve VAI gibi asılacaksanız o zaman bir konuşalım detaylarını. FR gitara yeni başlayacaksanız önerilmez, ancak sabitleyerek kullana birsiniz. Gitarı beğendiyseniz alın.
Kesinlikle haklısınız. ne akort tutar stabil durur, kolu 1 defa asılmak yeterli akort düzenini mi den re ye çekmek için.Eskiden genelde Takeuchi'nin ürettiği, şimdilerde Çin'de Kore'de üretilen, kulakları şu şekilde açılı duran FR türevlerinden (TRS'ler, JT580, Kahler Steeler vs.) koşa koşa dağlara tepelere kaçın.
177070 eklentisini görüntüle
Floyd rose special'dan haberim var hocam yinede sağolunKesinlikle haklısınız. ne akort tutar stabil durur, kolu 1 defa asılmak yeterli akort düzenini mi den re ye çekmek için. Bunlara ek olarak kulakları düz olup da üzerinde floyd rose special diye yazan bişey görürseniz de kaçın.
İlan benim favorilerimde var zaten. Bu ilanın tek sorunu manyetikleri bilememem. Yoksa EVH falan çok severim.Bu ilandaki gitar da gayet güzel, Washburn lisanslı Floyd rose köprüleri kaliteli oluyor , fiyat da gayet iyi
Yanlış bilmiyorsam Schaller yapıyor o köprüleri. Bakınca birebir aynı görünüyor 🤔Bu ilandaki gitar da gayet güzel, Washburn lisanslı Floyd rose köprüleri kaliteli oluyor , fiyat da gayet iyi
Schaller in yaptığı(Almanya'da) herşey gözü kapalı alınırYanlış bilmiyorsam Schaller yapıyor o köprüleri. Bakınca birebir aynı görünüyor 🤔
+100000Schaller in yaptığı(Almanya'da) herşey gözü kapalı alınır