Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dostlar cidden dertsiz başınıza dert arıyorsunuz üç kurus ucuza gitar kapatayim diye. Kimse size o paraya o gitari yedirmez soyleyeyim, gene de siz bilirsiniz.
2. el ibanez alman önerimdir. Burası Türkiye, davayı kazanırlarsa da ücret ödetirler. Ya da kazanırsan sana inadına kırık gitar da gönderebilirler. O zaman yine uğraş yine uğraş. Boşver. 😄
Dostlar cidden dertsiz başınıza dert arıyorsunuz üç kurus ucuza gitar kapatayim diye. Kimse size o paraya o gitari yedirmez soyleyeyim, gene de siz bilirsiniz.
Hocam işin şakasındayım, tabii ki uğraşmamak gerek bence. Örnek olarak, benim 500₺'lik bir davam var. Karşı taraf 1500₺ ödememi istiyor, Tüketici Hakem Heyeti olarak başladı, Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu. İtiraz ettiler, 1 yıl oldu davalık durumdayım. Karşı firma da ayrıca battı. Ben anlayamadım gitti.