Ağız tadıyla trolletmediniz be kardeşim 🤣 🤣 🤣Hocam forumda bu konuyla ilgili tonlarca başlık var, basit bir aramayla bulabilirsiniz. İnsanlar sürekli aynı sorulara cevap vermek zorunda değil.
Prosesörle de mi olmaz?arp ile duman tonu alamazsın yalnız...
Bu arpta floyd rose var diye mi ?Tel değişim zamanı böbrek taşı döktürür bu.
Bence çalışırsam olur.Piyanonun tokmaksızı işte. Kolay bu. Asıl asma davulla çalınır mı bu şarkı?
Bunun tellerini kendim değiştiremez miyim? 🤣Bu tür mesajlar daha azaldı şimdi forumdan online luthier danışma hattı beklentisi var. Burada herkes gitar danışmanı gitara bakmadan teller neden cızlar, gitarımın boyası döküldü tonu bozulur mu mantıksızca onlarca başlık açılıyor. Hadi bunları geçtim tel değiştircem kaç para tutar bakıma götüreceğim kaç para tutar e aç ara bir sor be böyle saçmalık olmaz ki.
ucuz yollu tel seti nereden alabilirim malum ekonomik durumlar... emmoğlu Moritanya'ya gidecek gelirken valizde getirse ne kadar ötv öderim?Bunun tellerini kendim değiştiremez miyim? 🤣
hangi marka ayak sehpası iyidir? ... sol bacağın açısı önemli... sehpaya ayıracağın bütçe iyi yatırım olacaktırBenim ondan neyim eksik?
Evet. Sehpa mühim gerçekten.hangi marka ayak sehpası iyidir? ... sol bacağın açısı önemli... sehpaya ayıracağın bütçe iyi yatırım olacaktır