4 sene önce sıfır Fender Mexico Standard'ı 1400 Tl'ye aldım 🙁 Hatta 2 sene önce bu sitede 2.000 TL'ye bir American Standard 1 sene satılamamıştı. Şaka gibi fiyatlar.Bu fiyata shecter damien platinium ffr ler 2. elde bulmak mumkunken bu kadar yuksek bır rakama squıer almak hıc akıl karı bır ıs degıl bence.
Fazla degıl tam 1 sene once bu fıyata fender meksıka almayanı sopayla kovalıyorlardı.Squıer ne ara büyüdüde adam oldu!!!
Schecter tarzı gitarları gördüm kalitelerine göre fiyat çok iyi fakat tarzım değilBu fiyata shecter damien platinium ffr ler 2. elde bulmak mumkunken bu kadar yuksek bır rakama squıer almak hıc akıl karı bır ıs degıl bence.
Fazla degıl tam 1 sene once bu fıyata fender meksıka almayanı sopayla kovalıyorlardı.Squıer ne ara büyüdüde adam oldu!!!
Bir sure daha para biriktitip 2500tl civarina bir Fender Standard strat (Meksika) arayisina girmek de mantikli bence. Bu fiyat araliginda ikinci elde daha ust model Yamaha Pacifica model stratlara da bakabilirsiniz.
Sizce 1700 e değer mi?Gitar bir arkadaşımda var. Gerçekten çalım olarak çok güzel. Tonları da baya can yakıyor. Almanızı tavsiye ederim.
+1 kaçırmayın derim.Claccis vibe serisi fiesta red olan bebek gibi gitar 1800e su anda satista dururken almamak, yerine dediginiz kotu speclere sahip gitar almak buyuk sacmalik.
Bu gitarı biri alıp tekrar satıyor 🙂
Ama bu gitarin sadece sapi Fender Mexico; govde nedir belli degil (ama Fender Mexico degil). Daha once 1250tl'den satan kisi bunu belirtmisti ilaninda diye hatirliyorum ama emin degilim.Fender mexican stratocaster - En Uygun Fender Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 624854394
Bu da 1250 tlydi geçen hafta ki bu da fena fiyat değildi. Alan kişi fiyatı ortalamaya çekti. 🙂
Anyone know what kind of strat this is?Ama bu gitarin sadece sapi Fender Mexico; govde nedir belli degil (ama Fender Mexico degil). Daha once 1250tl'den satan kisi bunu belirtmisti ilaninda diye hatirliyorum ama emin degilim.
Yani gitarin Fender Mexican telecaster olarak satilmasi yaniltici; partscaster olarak satilmali ve govdenin ne oldugu da belirtilmeli ilanda. Bence 1250tl daha gercekci bir fiyatti bu gitar icin.