Ya şarkıları çok harika sözler müthiş..Nejat abiyle bir yılbaşına yanyana girmiştik unutmam bak 🙂
Acayip haklısın :idea: benimde sık sık düşündüğüm bişeydir 😛 bu aslında geçen cts son anda bir işim çıkmasaydı taksimdeki şu yeni mekanda konserleri vardı taksim live de ama gidemedim :roll: Serdar Öztop suz olarakta bir izlemek görmek istiyordum :roll: ama olmadı giden varmı konsere :?: :?:trmusic demiş ki:Hani bazı anlar vardırya insanlar şarkı söyleyelim der işte o anlarda insanların aklına ilk olarak "sözlerimi geri alamam" şarkısı gelir diye düşünüyorum şahsen benim ve bana çevremdeki insanlara bu oluyor...Severim bulutsuzluk özlemini ve aslında Türkçe müziğe geçişimde ilk dinlediğim gruptur...
Baba kafama takıldı..Konuyla pek alakası yok ama ne demek Türkçe müziğe geçiş?Hadi yabancı müziğe geçişi anlarım ama... 😀trmusic demiş ki:Hani bazı anlar vardırya insanlar şarkı söyleyelim der işte o anlarda insanların aklına ilk olarak "sözlerimi geri alamam" şarkısı gelir diye düşünüyorum şahsen benim ve bana çevremdeki insanlara bu oluyor...Severim bulutsuzluk özlemini ve aslında Türkçe müziğe geçişimde ilk dinlediğim gruptur...
çıktımı ne guzel hemen gıdıp alayım ne kadar acaba bilen?denoktabenokta demiş ki:bağdat ve felluce yi artık heryerde bulabilirsiniz!
RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:trt 2 de harikaydılar bi ara gitarist diliyle çaldı galiba yani yüzüne kadar kaldırdı diliyle çalıyo gibiydi