hasan85 demiş ki:klip bence de güzel olmuş...görsel açıdan yeterince iyi...
Süper olmuş ve bu aralar her kanalda sıkça rastlıyorum 😆
hasan85 demiş ki:klip bence de güzel olmuş...görsel açıdan yeterince iyi...
Gitari nasil caldigiyla ilgili bolumu ya yanlis okudum.. ya da basimiza tas yagacak🙂)tamambocegi demiş ki:herkes grubun gitaristliğine serdar öztop u yakıştırdığı için yeni gitariste yani deniz e pek bi önyargılı yaklaşıyor. bence fena değil. ama bi şov söz konusu. dişleriyle çalmıştı geçen gittiğim konserde.
inanamıyorum bu programlarla insanlar ne yapmaya çalışıyor bunları izleyenlerin resmem beynı yıkanır zaten bu onumuzdekı 2 hafta evde yatmam lazım televiztondada hep bu tarz programlar var her kanalda insana seçenekte bırakmıyorlar :evil:_SkArLeT_ demiş ki:dun tgrt de bi magazin programında bağdat kafenin klibine rastladım sasırdım tabi noluyo diye bi izleyim dedim ki ne goruyum adamlar işi gucu bırakmıs nejatın siyah ispanyol paca pantolununa on veriyoruz gibi cumleler kuruyolardı
yuhh dedim sadece...
Rezillik abi :evil:_SkArLeT_ demiş ki:dun tgrt de bi magazin programında bağdat kafenin klibine rastladım sasırdım tabi noluyo diye bi izleyim dedim ki ne goruyum adamlar işi gucu bırakmıs nejatın siyah ispanyol paca pantolununa on veriyoruz gibi cumleler kuruyolardı
yuhh dedim sadece...