bilet olayı ne kadarmışHARDBLACK demiş ki:Konser:
19 Mayıs.................Kırklareli (Kırklareli Meydan, 21:00)
24 Mayıs.................İstanbul (Marmara Üniversitesi, Haydarpaşa Kampüsü, 21:00)
26 Mayıs.................İzmir (Gündoğdu Meydanı, 21:00) (12.05.2005
HARDBLACK demiş ki:Konser:
19 Mayıs.................Kırklareli (Kırklareli Meydan, 21:00)
24 Mayıs.................İstanbul (Marmara Üniversitesi, Haydarpaşa Kampüsü, 21:00)
26 Mayıs.................İzmir (Gündoğdu Meydanı, 21:00) (12.05.2005
HARDBLACK demiş ki:Serdar Öztop kendi projelerine ağırlık vermek için Bulutsuzluk Özlemi'nden ayrıldı. Bulutsuzluk Özlemi Serdar Öztop'tan boşalan yeri genç yetenek Deniz Demiröz ile doldurdu.
bence çok güzel bır bekler o şimdi beni çok geç kaldım ne kadar dokunaklı ve duşundurucu bır sozdurnesss demiş ki:açıkcası ben bağdat cafenin sözlerini hiç beğenmiyorum...yada şöyle diyeyim nakaratı çok basit geliyor bana..ama altyapısı,,müizği süper ,muhteşem tam bulutsuzluk özlemine yakışan bir saund ...ama sözlei...ama sadece bu parça için geçerli ...
konserin süper geçeceğinden eminim..bir marmaralı olarak herkesi bekliyorum konsere 🙂))
izmirdekinde olay nasıl acabanesss demiş ki:5 milyon arkadaşlar..ama kombine biletler var..haydar paşa kampüsünde bulutsuzluk özlemi,duman ve moğollar çıkacaklar eğer üçünede bilet alırsan 8 milyon 🙂)))
çünkü moğallar ile bulutsuzluk özlemi aynı gece sahne alacaklar🙂)))
sorma ya power turk bağdat kafe klibini siyasi bulduğu için yayından kaldırmış :evil:HaGaRD demiş ki:Nolmuş ya haberim yok