şampuan reklamı gibi!
bi gidemedin bulutsuzluk konseri çok merak ediyorum 😢alcoholicsunflower demiş ki:cağaloğlu anadolu lisesi...HaGaRD demiş ki:Bu lise nerede???
bir de tam nejat yavaşoğulları bahçemizden içeri girmiş,kulise doğru yürüyordu ki;bir rüzgar esti,saçları ve boynundaki fuları hafifçe dalgalandı ve yüzündeki o güzel gülümseme...
o anı görüntülemek isterdim...
ama yapamadım maalesef...
tekgitar demiş ki:mimarlıkta umduğunu bulamayınca 60lı yıllardan etkilenip bari müzikyapayım diyen nejat kişi hippi olucam derken maymun olmuştur ve sesinin dünyanın en kötü sesi olduğunu bilmesine ramende şarkı söylemeye devam etmiş bir kişidir politik görüşlerini desteklediğim ancak bu mesajları vermeyi çalışırken melodi yaratmak ve sözlerde en ufak bir kafiye aramamak ilkesini benimsemesi üstüne üstlük bu şarkıları birde söylemesi bende bardağı taşıran son damla olmuştur hernekadar sevenleri olsada bence müzisyen olarak anılmamaları gerekmektedir (ki kendisi mimardır) kendisi iyibir politikacıdır ki hiçbir müzikalite taşımayan albümleri politik molitik satmaktadır şunu sormak istiyorum serdar öztop olmasaydı kendisi ne yapardı foruma giriyorsa bir cevap yazmasını istiyorum
Gelirdim valla 🙁 neyse ankaraya gelsinler ona kesin gidecem :roll:alcoholicsunflower demiş ki:ayrıca HaGaRD önceden haberim olsaydı davetlim olurdun bizim festivalde...
denoktabenokta demiş ki:tekgitar demiş ki:mimarlıkta umduğunu bulamayınca 60lı yıllardan etkilenip bari müzikyapayım diyen nejat kişi hippi olucam derken maymun olmuştur ve sesinin dünyanın en kötü sesi olduğunu bilmesine ramende şarkı söylemeye devam etmiş bir kişidir politik görüşlerini desteklediğim ancak bu mesajları vermeyi çalışırken melodi yaratmak ve sözlerde en ufak bir kafiye aramamak ilkesini benimsemesi üstüne üstlük bu şarkıları birde söylemesi bende bardağı taşıran son damla olmuştur hernekadar sevenleri olsada bence müzisyen olarak anılmamaları gerekmektedir (ki kendisi mimardır) kendisi iyibir politikacıdır ki hiçbir müzikalite taşımayan albümleri politik molitik satmaktadır şunu sormak istiyorum serdar öztop olmasaydı kendisi ne yapardı foruma giriyorsa bir cevap yazmasını istiyorum
yiğidi hem öldürdün,hem hakkının yedin,o adam bugünlere kadar geldiyse demek ki bişiler vardır diye düşünüyorum!
dusselyalnizlik demiş ki:tekgitarın nejat yavaşoğullarının sesini beğenmemesini anlıyorum ama kendisi sanırım bulutsuzluk özlemi hakkında pek birşey bilmiyor.serdar öztoptan önce grubun gitaristi akın eldesti ve sadece elektro değil muhteşem akustik gitar çalıyordu ve bizler her bulutsuzluk konserine akın için giderdik.ne zaman ki serdar öztop gruba girdi grubun tadı kaçtı.çünkü gitar çalmayı sadece gürültü yapmak felsefesinde ele alan bir gitarist.tamam eyvallah iyi sololar atıyor şov yapıyor ama serdarın gitarındA duygu yok ve bulutsuzluk özlemine zarar veriyor bence.akın eldesin gitmesi bulutsuzluk özlemini iflas ettirmiştir tekgitar arkadaşım.akın eldesli bulutsuzluk özlemi gelmiş geçmiş en iyi rock grubuydu unutma.tabii kendi tarzında...varsa daha iyisi söyle anlayayım.akustik gitarla rock müzik yapabilen bir tane grup söyle anlayayım.elektro gitara ve sert birrock sounduna aşık isen pilli bebek,underground isen bulutsuzluk özlemi, babalar diyorsan cem karaca.türkiyenin rock müzik gerçeği bu.tabii benim şahsi görüşüm.bunlarda olmasa kimi dinleyeceğiz tanrı aşkına?sahip çıkalım.
denoktabenokta demiş ki:gokhankalafat demiş ki:o halde gidin serdar öztopun akın eldesin solo albümlerini alın onları dinleyin..bu ne nejat yavaşoğulları düşmanlığdır..o kadar sempatik, o kadar pozitiftir ki sahnede..sesi inanın hiç mi hiç rahatsız etmiyor..bulutsuzluğun şarkılarını fredy mercury söylese inanın dinlemem..nejattır o tadı veren, o sıcaklığı veren..bir uçtu uçtu derken sesinin hafif kısılması bile insana rahatsızlık değil hafif bi tebessüm getirir..bence çok başarılılar..bu arada grubun yeni gitaristi deniz demiröze hiç lafım yok..o muhteşem biri.zaman geçtikçe göreceksiniz.bir de yeni albüm çıkar da inşallah o çalarsa denizin gitar tekniği parmak ısıttıracak..bulutsuz günler dileğiyle..
:alkıs :alkıs :alkıs :alkıs