benayevsen demiş ki:Bende tepkimi göstermiştim ve maile gelen cevap şöyle;
POWER TÜRK TV “BAÐDAT KAFE” ‘Yİ YAYINDAN KALDIRMADI
Ünlü rock grubu Bulutsuzluk Özlemi’nin yeni klibi Bağdat Kafe ilk defa Power Türk Tv de yayınlanmıştır ve o günden bu yana sürekli olarak yayın akışımızda yer almaktadır.Her hangi bir şekilde yayından kaldırılması söz konusu değildir.
Sorunun,klibin yayınlanma sıklığı ile ilgili bir yanlış anlamadan kaynaklandığını tahmin ediyoruz.
Şöyle ki yayın sistemimizde öncü bir teknoloji kullanılarak kamuoyu yoklamaları ,call center’la yapılan ölçümlemeler, izleyici oyları gibi faktörlerle araştırmalar yapılmakta,yabancı ve yerli uzman çalışanlarımızın yaptıkları analizlerle parametreler oluşturulmaktadır.Bu parametreler yayın katagorilerini oluşturulmakta,böylece özel bir yazılımla desteklenen otomasyon sistemimizde hangi klibin yayına gireceği, yayın sırası hangi sıklıkla döneceği-rotasyonu- gibi hususlar her hangi bir kişinin keyfi veya duygusal müdahalesine meydan vermeksizin, otomatik olarak belirlenmektedir.
Diğer yandan klibi sansürlememiz de söz konusu değildir.
Power Group olarak toplumsal sorumluluk kampanyalarını ve sosyal
mesaj içeren özellikle savaş karşıtı olan yapımları desteklemeye özen gösterdiğimizi rahatlıkla ifade edebiliriz.
2003 yılı başında ADA MÜZİK etiketiyle piyasaya çıkan ve Nejat Yavaşoğulları, Mor ve Ötesi, Aylin Aslım, Athena, Feridun Düzağaç, Bülent Ortaçgil, Koray Candemir ve Vega'nın birlikte seslendirdikleri "Savaşa Hiç Gerek Yok" adlı beste Türkiye radyolarında ilk kez ve en fazla Powertürk'te yayınlanmıştır.
Bu konuda basında çıkan haberlerin yayın tekrarı konusunda yapımcı firmanın yanlış değerlendirmesinden kaynaklandığını belirtir,
Bulutsuzluk Özlemi’nin Bağdat Kafe klibini orjinal olarak PowerTürk Tv ekranlarında izlemeye devam edebileceğinizi duyurmak isteriz.
ZeRDuSHT demiş ki:Unutulmamasi ve atlanilmamasi gereken bir grup...
ama sanat siyasaldır zaten.. çünkü dünyaya bakış açını gösterir söylediğin anlattığın şey.. politikaya karşı olduğunu yada yapmadığını söyleyen bir sanat da sonuçta "apolitizasyon" propagandası yapmaktadır.. anlayacağın siyasetten kurtuluş yok dostum 😀HaGaRD demiş ki:Haklısın dostum suç müzik gibi sanatsal bir kavramın içine siyaseti karıştıranlarda bence :evil:
cağaloğlu anadolu lisesi...HaGaRD demiş ki:Bu lise nerede???