İlk albümden beri çook değişti soundları, ama sürekli olumlu bi değişme oldu hep. Yani çıkan yeni albümleri için "bi önceki daha iyiydi" dediğimi hatırlamıyorum. Konserde canlı olarak bir kere izleyebildim Ankara Rock Festivali'nde, Moğollar'la birlikte festivalin en "kıdemli" olmalarına rağmen en enerjik grubuydular aynı zamanda.
Grup elemanları ayrı ayrı pek şirin zaten, ama "bence" Akın Eldes-Serdar Öztop değişimi pek güzel olmamış. Teknikleri hakkında birşey diyemem, ikisi de benim yorum yapabileceğimin fazlasıyla ötesinde; ama izlediğim konser ve televizyonda birkaç kere denk geldiğim programlardaki performanslara göre şöyle bir yorum yapabilirim; Akın Eldes sahneye daha çok yakışıyor, daha samimi bir havası var, ve bunun için de geneli "sempatik" (tabii ki özellikle de Sina abimizin yeri ayrı 😉 ) olan bir gruba çok yakışıyor. Ama Serdar Öztop sahnede "bence" gayet kasıntı duruyor, ve sırf bunun için de sempati duyamadım.
Ha bu magazinel bi yaklaşım gibi görünebilir, ama değil. Bir grubun sahneye ne kadar yakıştığı, seyirciyle ne kadar olumlu bi etkileşimi olduğu çok önemlidir, ve düşüncelerim de bunun üzerine. Kesinlikle "o şöyle süper", "hayır hayır, bu böyle şahane" gibi tartışmalar başlatmak gibi bi amacım yok