Bela şehir dediğin Ankara mı? Buraya filmler normal vakitte geliyor Kelebek Etkisi de geldi sanırım.perhidrol demiş ki:arkadaslar bu bela sehirde filimler bilirsiniz normalden 2.5 -3 ay sonra geliyor bazen de hic gelmiyor ve muhtemelen de bu filim gelmeyecek. ama merak ettim bu kelebek etkisi konu olarak gercek tende bilimsel kelebek etkisi olayı mı. "dunyanın oteki ucunda bir kelebegin kanat cırpısı burada bir kasırga baslatmasına nerden olur "
yoksa baska bir konu mu işlenmiş?
perhidrol demiş ki:arkadaslar bu bela sehirde filimler bilirsiniz normalden 2.5 -3 ay sonra geliyor bazen de hic gelmiyor ve muhtemelen de bu filim gelmeyecek. ama merak ettim bu kelebek etkisi konu olarak gercek tende bilimsel kelebek etkisi olayı mı. "dunyanın oteki ucunda bir kelebegin kanat cırpısı burada bir kasırga baslatmasına nerden olur "
eddievedder demiş ki:filmi bende çok beğendim.. o adamdan böyle bi film çıkması gerçekten inanılmaz........
bu arada filmin sonunda çalan şarkıyı bilen varsa ve buraya yazarsa gerçekten çok bahtiyar olucam...
arkadaslar biraz gec oldu ama ankaradan boyle bahsetmek salaklıktan baska birsey degildir . benim kastım su ankara-zindan daki zindan. bu sehir benim zindan...EnLiL demiş ki:perhidrol demiş ki:arkadaslar bu bela sehirde filimler bilirsiniz normalden 2.5 -3 ay sonra geliyor bazen de hic gelmiyor ve muhtemelen de bu filim gelmeyecek. ama merak ettim bu kelebek etkisi konu olarak gercek tende bilimsel kelebek etkisi olayı mı. "dunyanın oteki ucunda bir kelebegin kanat cırpısı burada bir kasırga baslatmasına nerden olur "
Evet valla eğer Ankara'dan bahsediyorsan film çoktan geldi 🙂 Kaçırmadan git..Gerçi ben de daha gidemedim ama neyse..🙂
valla hiç öyle gelmedi bana.koonu zaten çok klasik konu ama iyi işlemiş,içimize işliyo🙂)oyuncu meselesine gelince berbat gibi bişey yani berbata çok yakın..Carmilla demiş ki:ben beğenmedim konu çok güzel ama kötü işlenmiş.Oyuncularıda sevmiyorum zaten...