Butterfly Effect / Kelebek Etkisi I-II

Üçüncü kez yanılmıyorsam movie max'te izledim. Gerçekten terapi gibi bir film, zamanı geriye almak nafile diyorsun. Filmin son sahnesi unutulmazlarım arasına girdi gerçekten. Önce resimleri yakıyor, sonra 8 years later yazısı çıkıyor. Hatunla yolda yanyana yürürken bakışıyorlar ve yürümeye devam ediyorlar. Ve Oasis başlıyor... "You'll never change what's been and gone..."

Ya o son sahnede sakalları kesmeseymiş Ashton Kutcher daha bi güzel olurmuş 😆

Etkileyici bir film kesinlikle...

Ya ben de gece yarısı edebiyat sınavıma çalışırken takıldım filme, önce türkçesini sonra ingilizcesini izledim. Sınav yalan oldu. Saat 7 buçuktu filmler bittiğinde 😆
Movie Max tehlikeli bir şey yahu!

çok mükemmel bir film..hayatta herşey farkeder dedirtiyor insana..o an çok önemsiz gelen bir seçim bile sonuç doğuruyor aslında genelde bu seçimin derecesine göre oluyor yani önemsiz seçimler önemsiz sonuçlar doğuruyor ama bazen önemsiz bir seçim hatta seçtiğinin fakında olmadan yaptığın bir seçim bütün bir hayatını değiştiriyor..movie max izleyip ders çalışmamak gibi 😛
eheh..herkes izlesin sonra böyle abuk felsefeler yapsın..hayatta kendi akışında aksın gitsin bizi sallamasın 🙂

film iki kere falan elime geçti
ama izleyememiştim bi türlü,
üçüncü fırsatı değerlendirebildim,
gerçekten güzel etkileyici bir film,
acaba daha önce izlemiş olsaydım
hayatım ne kadar değişirdi :roll:
kim bilebilir ki, ancak filmin (benim izlediğim)
sonu yani kızla hiç tanışmamış olması
tüylerimi diken diken etmeye yetti açıkçası!
ama şu hani sinemalarda gösterilmeyen sonu
çok daha etkileyici gibi geldi!

değilmiş işte ben de izlemedim bu kötü sonu ama
yukarda okursan arkadaşlar yazmış, filmin sonunda en son döndüğü yer annesinnin karnıymış ve orda kendini öldürüyomuş,hiç doğmamış oluyormuş yani, bir bebek bunu nasıl yapabilir merak ettim doğrusu!

ben de beğenmiştim bu filmi.ama o sinemada gösterilmeyen sonu daha etkileyiciymiş.film bittiğinde bi şeyler eksik gibi gelmişti bana çok iyi bi son diil diye düşünmüştüm.

Ya ben sonundan memnundum, aslında bebek karnına gidip kendini öldürmesinden daha etkileyici. İki yabancı gibi sokakta karşılaşıyorlar ve yürümeye devam ediyorlar. Küçüklüğünde kıza "bi daha yanıma gelirsen seni ve aileni öldürürüm" deyip başından atınca zaten çocuk kız için ölmüş oluyor.
Ama yine de izlemek isterim diğerini de...

herkesin hayatında olduğu gibi benim hayatımda da önemli noktalar var!bunlardan biri de kelebek etkisi izledikten sonra psikolojim bile bozuldu!!
artı yönde tabiki de 😱

herkese onerırım....

mutlaka ızleyın..

gece 3 de izledim.sabaha kadar yorum yaptım..

toplasam 4-5 tane sonuç çıkardım.. manyak bir film ama bence filmin sonu başı gibi 😉

kesinlikle izlenmesi gerek..tabi bünyenize güveniyorsanız

Yönetici uyarısı: Mesajınız düzeltilmiştir. Yazım kurallarına dikkat ediniz. Tamamı renkli ve bold harflerle yazmayınız.

filmi izledikten sonra sersemledigimi hatirliyorum. bugünü düzeltmek icin gecmise inmek bugünü bugünden daha cikilmaz birgün yapabiliyormus. en iyisi hatanla oturmak 🙂

Geri