ben ilk defa duyuyorum böle farklı bi sonun daha olduğunu..walla çok merak ettim..sen nerde izledin,nasıl ulaştın???Mikado demiş ki:geçen sayfalarda yazılmış olabilir belki...
filmin sonunun bi de farklı bi senaryosu var hiç izleyen oldumu...bizim eleman bu senaryoda daha anne karnındayken kendini boğarak öldürüyo...anneside ultrason aletinden bunu görüp deliriyo manyak güzel yaa...
offf izlediğimde tüylerim tiken tiken olmuştu....keşke sonu böyle bitseydi orjinalinde...
tabii tabii oyunculuk bakımından 😆 yoksa hiçbirimiz beğenmiyoruz bu yakışıklı adamı 😉isin_asli demiş ki:alisilmis disi biseydi.. benm baya hosuma gitmisti.. ashton kutcher da ayri bi guzellik katmis (oyunculuk bakımından 🙂..
jocund demiş ki:ben ilk defa duyuyorum böle farklı bi sonun daha olduğunu..walla çok merak ettim..sen nerde izledin,nasıl ulaştın???Mikado demiş ki:geçen sayfalarda yazılmış olabilir belki...
filmin sonunun bi de farklı bi senaryosu var hiç izleyen oldumu...bizim eleman bu senaryoda daha anne karnındayken kendini boğarak öldürüyo...anneside ultrason aletinden bunu görüp deliriyo manyak güzel yaa...
offf izlediğimde tüylerim tiken tiken olmuştu....keşke sonu böyle bitseydi orjinalinde...
Lathspell demiş ki:Keyifle izlenebilecek bir film çok hoştu..Senaryo bakımından da ilgi çekiciydi..Alın izleyin beğenmezseniz gelin pranızı iade ediyoruz 😆 😛