- Konu Sahibi Konu Sahibi
oiiiyyyyy...mission accepted 😀 ...hepinize cvp vericem...actık forumu giydik atesten gömlegi 😀 ...evvela uric'cim ben eskisiyle ne farkları var pek ayırd edemiyorum..bir grubu seversin yada sevmessin...ki sen de seviyorsun bu grubu...sarkı eklemişler eklememişler klip cekmişler album yapmışlar yapmamışlar bunların önemli olmaması gerekir...o parcaları o sesleri duymak istediinde gidersin dinlersin...her hafta gitmekte sana kalmış bişe olur...sıkılırsın dinlemezsin bisure sonra tekrar dinlersin nolacakki 😀 ben her hafta cadıyı dinlemeye mi gidiyorum sanki...ki gidiyorum sayılır aslında 😀 birde album klip vb. grubun tasarrufu ha yapsalar iyi olur mu belkide begenmezsin olmamış dersin...dinnlemezsin yine ama o grubu sewersin yine heralde...limon kardiş bana kolay kolay bişey begendirmek zordur... bu grubu 5 senedir dinliyorum...bir seneyi nerden cıkardın anlamadım ve hep de severek dinledim hala da kulagımın pasını alıyorlar saolsunlar...ankarada şimdiye kadar en severek dinlediim gruplar cadı tahtası ve hayır'dır...bu arada diger grupları takip etmekten cadının eklediği parcaları pek dinleyememişsiniz galiba...bu arada söylediin grupların hepsinin adını duydum ve dinledim merak etme 😀 ...kimsenin de ters bişey söyliyecegini zannetmiyorum ama begenilirler begenilmezler o ayrı...bunu söylemekte suc değil kotu bişey değil...birisi bi grubu begenmedigini soyleyince tu kaka olmamalı...bende daha iyisini yapabileceklerini biliyorum ve bunu söyledim zaten...sadece sahneden inmesinler...muziği bırakmasınlar...bu kadar 😀