Dodi Hoşgeldin Öncelikle.... Özellikle Limon dediğin için cevap verme ihtiyacı duydum. Sadece küçük bir hatırlatma bilmeyenlerde öğrensin, Nickim genelde biliniyor ama ismimde Menekşe…
1. Koray ile dostluk, arkadaşlık, tanışıklık adı her neyse bu ilişki çerçevesinde yaptığımız bir takım konuşmalar bende saklı kalır. Kalkıp burada bunları dile getirmem. Doğrusu da bence bu. Söylediğin şeyleri biliyorum, zaten Umut'u attılar bu nasıl iş diye eyyamcılık yapmadım. Umutla da sık sık görüşüp projeleri yapacağı şeyler ile ilgili konuşuyoruz. Umuttan yana da bu dağılma hikayesini biliyorum. Ayrıca dağıldığınız akşam siz sahnedeyken ve haberiniz yokken o an yapılacak konuşmadan benim haberim vardı. Bütün bunları söylemek şimdi ne kadar gereksizse, bazı şeyleri bilip de burada dile getirmek de o kadar gereksiz. Ben Şarap, DeM ve Şeytan Tüyü gibi 3 grubun söylenebilecek, paylaşılabilecek bazı bilgilerini (konser, sohbet, boş geyikler…gibi) çok rahat dile getirirken, çoğu zaman burada dile getirmeyip, tıpkı sizin Limon’a davrandığınız gibi yani “el” gibi davrandım.
2."Cadı Tahtası" ismini bir marka olarak düşündüğüm için madem grubun 3 elemanı halen sabit bu marka devam ettirebilirdi dedim. Lafımın da hala arkasındayım.
3. hızlı savunucu ya da destekçi olmak... bunun bir anlamı var mı sizce ? size düşman olan, nefret eden atıp tutan yok, öyle olsa 2 ayrı internet sitesinde hiç üzerime elzem olmadığı, haddim olmadığını bildiğim ve hissettirdiğiniz halde kalkıp da sayfa yapayım diye uğraşmazdım. Yada grup adınızı bastırdığım t- shirt ile dolanmazdım ortalıklarda… Demek ki size düşman değilim. Ama eğer bir takım eleştirileri dile getirmeyi düşmanlık olarak nitelendiriyorsanız ona da kabul, diyecek lafım yok.
4. Tavır değişikliğinden bahsettiğimiz kendi adıma gelmemem ise bunun sebebini ortak dostumuz da ve Koray da biliyor... Dilersen öğrenebilirsin, gizli saklı bir şey değil. Aslında biraz önyargısız düşünsen sende biliyorsun. Ha şu elbette var, her hafta aynı şeyleri dinleyeceğimi biliyorum. başka grupları ve müzisyenleri de dinlemek durumundayım seninde bildiğin gibi bir amacım var. Her ne kadar bunu ciddiye alıp, inanmasan da.
5. evet az çok muhabbetimiz vardı en azından bir selamımız vardı. şu an bir kopukluk varsa bunun sebebi ben değilim. Ama sanıldığı gibi bir kuyruk acım da yok. Ben belki daha duygusal yaklaşıyorumdur, belki “Didem monitörden sesin dıuyulmuyor” dediğimde “biliyoruz!!” demen kırmıştır, beklide selam verdiğimde yüzünü çevirmene alınmışımdır… Kim bilir ?? Sen bunları sorgulamayı denedin mi ? Neden merhabalar kesildi diye düşündün mü? Şunu unutmamak lasım “tek el şaklamaz!” ama bizler medeni insanlarız bunların konuşulma yer bura değil. Keşke bunları bana direkt yada mail yoluyla söyleseydin de burada konuşmasaydık. Ayrıca her geldiğimde gölgeye burnumdan geldi.. ağlayıp zırladım.. ama buna rağmen sırf tavır olarak algılamamanız için de canı gönülden ALKIŞ’ ladım. Buna rağmen düşmanlıkla suçlanıyorum ya Broavoooo….
6. söyleyeceklerimi Barışa söylememin nedeni de sizin yada senin çok fazla internet kullanmıyor olması... Gölgeye gelecek olsam zaten sizi dinlemeye gelirim. Senin yada Atıl’ın iletişim bilgileri bende yok. Bir tek Barış’ın burayı takip ediyor olması nedeniyle özel mesaj attım, yazdıklarımın da gene arkasındayım.
ve bence en önemlisi, bazı şeyleri yapmak, bazılarını sevmek zorunda değilsiniz elbet... Sonuna kadar saygı duyarım. ama Bahsettiğimiz ropörtaj, resim,konser gibi şeylerin üzerinden neredeyse 1 yıl geçti ... Basit bir "hayır" bile merhabamızı bizden almazdı. Grup olarak zor zamanlar geçirdiniz, grup dağıldı diye kesin olarak açıklandığında en çok üzülenlerden biri oldum, çünkü “Cadı Tahtası”’nda farkında olmasanız da çok güzel anlar saklı
Acı olan haklı olduğumu düşündüğüm ve sonuna kadar arkasında olmaya devam edeceğim sözlerimin sizler tarafından kuyruk acısı, düşmanlık, kötü niyet, çekememezlik, art niyet olarak nitelendirilip değerlendirilmesi… Çok yazık, diyecek başka bir şey bulamıyorum. Ayrıca sizi bir tek ben mi eleştirmişim, ben mi kışkırtmışım insanları? O zaman sizce neden ilk sayfalarda birilerinin olumsuz eleştirisine atlamışım. Ama eşeklik bende…
Ne dersin haksız mıyım...? Sence ben mi, Sen mi kişiselleştirmişsin? Ama canınız sağ olsun ve yolunuz açık olsun. sen/siz farkında olmasanız da bir şekilde bir yerlerde sizi desteklemeye ve alkışlamaya devam edeceğim.
Son olarak, eski ve yeni forumda her zaman grup elemanlarına saygılı ölçülü olmaya çalıştım. Hiçbir mesajımda yada özel mesajımda kişisel haklara saygısızlık, saldırı niteliğinde olabilecek hakaret vs. gibi bir uslüp içinde olmadım. Olanlara da en sert tepkiyi verdim. Bir şeyi gerçekten sevmek demek olumsuz şeyleri dile getirmemek olmamalı… Bunun dürüstçe olduğunu düşünmüyorum.
Bu mesajı hakkettiğimi hele hiç düşünmüyorum. Ama grubun yada Dodi’nin takdiridir. Yolları açıktır, açık olmaya devam edecektir, benim gibi parazitler ancak cızırtı olarak kalırlar.
Sevgiler & saygılar