Geçmiş olsun arkadaşlar. İnsanlar kötü bu devirde... Dikkat etmekte fayda var.
Arkadaşlar dün gece ikamet ettiğim Bağış Sokak 2/4 adresli evimden gitarım hırsız girmesi sonucu çalınmıştır. İnternet sitesinde veya bir mağazada görürseniz lütfen vereceğim numaralarla iletişime geçin. Teşekkürler.
0533 395 38 32
0533 409 57 42
Gitarın Fotoğrafları:
84969 eklentisini görüntüle
84970 eklentisini görüntüle
84971 eklentisini görüntüle
taşınır davasının zamanaşımına 6 ay kalmış.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Hocam konu hakkında bir bilgim yok fakat görünce ne olur ne olmaz buraya atmak istedim.
Çok teşekkür ederim. Evet, takip ediyorum. Seri no.'lu fotoğrafı da umarım bulabildiğim an hemen ekleyeceğim.Geçmiş olsun. Çok kötü bir durum yaşamışsınız.
Olayın gerçekleştiği tahmini tarihten itibaren ne kadar 2. El satış yapılan uygulama ve platform varsa ciddi şekilde takip etmeniz gerekecek. Tabi satışa koyarsa.
Keşke seri numarasını gösterir bir görseliniz de olsaymış. En azından bizlerinde karşısına çıkması halinde yardımımız dokunurdu.
İşiniz biraz zor gibi. Kolay gelsin.
Şİmdi.Aylarca aradıktan sonra artık seri no’su görünen fotoğraf bulmaktan ümidim kalmamışken, parça ve seri numarasının yazıldığı kulakçık etiketinin kendisi bugün bir sandıktan çıktı! Ekledim.
Dilerim işe yarar.
Aşağıda Fender sayfasındaki doğrulamada belirtildiği gibi, Seri no: N4166687 Model: 0107422706 American Standard Stratocaster Left Hand Black, 11 /94
Şimdi ne yapmamı önerirsiniz?
(Seri numarasını eksisozluk’e de ekleyeceğim…)
Çok teşekkür ederim!
Merhabalar,
Ara ara gitar alıp biraz çalıp satıyorum ve aklıma takılan bir konu var. Yeri geliyor 4 üncü 5 inci El gitar alıyorum. Yani fiş fatura talep etme gibi bir şansım olmuyor. aldığım gitar çalıntı çıkarsa nasıl bir durum yaşarım. Sonuçta para verip almışım çalıntı olduğunu bilmiyorum. Burada mağdur olan ikinci el enstrüman alan mı oluyor?
Bence ürünleri alırken mümkün olduğunca nakit elden para vermeyin hesaba para atarken dekont kısmına ne için ödeme yaptığınızı açıkça yazın "xxxx ürününün 2. el satım/alım ücreti" vs diye de resmi bir evrak olsun elinizde ben her zaman öyle yapıyorum, yaptırıyorum. Dekontlara' da geriye dönük bankadan uzun süre boyunca ulaşabiliyorsunuz dijital olarak.Merhabalar,
Ara ara gitar alıp biraz çalıp satıyorum ve aklıma takılan bir konu var. Yeri geliyor 4 üncü 5 inci El gitar alıyorum. Yani fiş fatura talep etme gibi bir şansım olmuyor. aldığım gitar çalıntı çıkarsa nasıl bir durum yaşarım. Sonuçta para verip almışım çalıntı olduğunu bilmiyorum. Burada mağdur olan ikinci el enstrüman alan mı oluyor?
Bencede mantıklı olan bu tabii ancak her şekilde alınan kişiye dikkat edilmesilazım ve kesinlikle banka hesabı üzerinden para göndermek gerekli"Başka bir kimsenin rızası olmadan alınan ve çalıntı olan malın satın alınması halinde söz konusu suç işlenmiş olacaktır. Ancak çalıntı mal olduğunu bilmeden alınan veya ikinci el dükkandan satın alarak çalıntı olduğuna ihtimal vermeyen kimsenin satın alma işlemi suç oluşturmayacaktır." diyor bir yazı...
Kesinlikle katılıyorum ama parayı 100 TL bile olsa elden vermeyin Fast ile gönderin hemen gidiyor zaten. Özellikle pahalı gitarlarda başınıza iş açarsınız aman dikkat edin. Zaten muhabbette şüphe varsa kaçın.Bencede mantıklı olan bu tabii ancak her şekilde alınan kişiye dikkat edilmesilazım ve kesinlikle banka hesabı üzerinden para göndermek gerekli