supre supre Bugün: 00:50 #1 Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu?
yiğit yiğido1303 Bugün: 00:56 #2 supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂
supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂
supre supre Bugün: 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yiğido1303 demiş ki: her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için
yiğido1303 demiş ki: her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için
yiğit yiğido1303 Bugün: 06:50 #4 supre demiş ki: yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için Hepsini görmek için tıklayın... ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo
supre demiş ki: yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için Hepsini görmek için tıklayın... ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo