supre supre Dün 00:50 #1 Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu?
yiğit yiğido1303 Dün 00:56 #2 supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂
supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂
supre supre Dün 01:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 yiğido1303 demiş ki: her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için
yiğido1303 demiş ki: her şey okey ama yazıcı kablosu nalakaa 🙂 Hepsini görmek için tıklayın... yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için
yiğit yiğido1303 Dün 06:50 #4 supre demiş ki: yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için Hepsini görmek için tıklayın... ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo
supre demiş ki: yazıcı kablosu çıkıyo hep pcye bağlamak için Hepsini görmek için tıklayın... ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo
supre supre Dün 22:50 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 yiğido1303 demiş ki: ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo Hepsini görmek için tıklayın... ses kartıyla birlikte kablo geliyomu
yiğido1303 demiş ki: ses kartına bağlıcaksn yanında zaten kablo oluyo Hepsini görmek için tıklayın... ses kartıyla birlikte kablo geliyomu
yiğit yiğido1303 Dün 23:47 #6 supre demiş ki: ses kartıyla birlikte kablo geliyomu Hepsini görmek için tıklayın... tabiki
alp.e.o Bugün: 00:51 #7 supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Daha iyi bir ses kartı alman daha iyi olur.
supre demiş ki: Merhaba ben elektro gitarı pc ye bağlamak için bu ürünleri alıcam çalışırmı ürünler doğrumu? 183393 eklentisini görüntüle Hepsini görmek için tıklayın... Daha iyi bir ses kartı alman daha iyi olur.
Emrahd Bugün: 01:02 #8 Trol heralde. 2 dakika chatgpt ye geminiye sorsan sana yazıcı kablosu ve müzik teknolojisi arasındaki ilişkiyi kısaca açıklardı. Sonra dayılar boomerlar yaşlılar şöyle böyle hırt hurt.
Trol heralde. 2 dakika chatgpt ye geminiye sorsan sana yazıcı kablosu ve müzik teknolojisi arasındaki ilişkiyi kısaca açıklardı. Sonra dayılar boomerlar yaşlılar şöyle böyle hırt hurt.