Lisanslı FR'dur... İyidir, hoştur... İş görür...
Ben bir şey demiyeceğim, abartıılı reklam kokan konuşmaları sevmiyorum, çalınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.🙂
Bu gitarı stok manyetikleriyle bile biraz daha pahalı satışa çıkartmıştım... Normal satış rakamım 2000 TL'nin çok üstündedir.
Ayın 20'si gibi Kıvılcım Müzik'e 1500 TL ödemem var... Eğer kredi çekerek ödersem büyük bir ihtimalle gitarı satıştan çekerim ; satışta kalırsa da isteyeceğim rakam 300-500 TL yukarısıdır. Dikkat ederseniz ilanı yoktur zaten... Yani, satılmazsa üzülmem.🙂
Ancak, doğrusunu yapıyorsunuz : Elektro çalıyorsanız eğer, ampli işin çoğudur... İlk önce o işi -tonunuzu- halledin, sonra ona uygun gitar bakın derim. (Eğer, çok özel bir durum yoksa)
Eğer kalıcı olarak müzikle ilgileniyorsanız da yıllar içinde 5 gitarınız olmalı... Tabii, katılan olur, katılmayan olur... Naçizane fikrim... Mesela, Tele'yi hiç sevmeyebilirsiniz de, kimbilir?
- elektro akustik
- hollow body
- strat
- tele
- LP
Eğer semi-hollow yerine hollow (Gretsch 54XX gibi) olursa zorlayarak hem akustik hem de hollow gibi tek gitarda sonuç elde edebilirsiniz...
Ama, diğerlerinde adet olarak -bence- azaltma yapılamaz gibi geliyor...
Neyse, en doğru kararı siz vereceksiniz nasıl olsa...
Şimdiden hayırlı olsun. 🙂