Teşekkür ederiz.Takdirleriniz bizi onurlandırıyor arkadaşlar.lockpick demiş ki:tekrar izmirde olmak tekrar çareyi dinlemek süper,yeni şarkılarda çok güzel olmuş arkadaşlar...
🙂 🙂 Çare Tv gerçekten bizim beklediğimizden çok daha büyük bir hale geldi ve en önemlisi de bunu ilk yapanın Çare olması.Bu bizim için gerçekten büyük bir kıvanç kaynağı.Ayrıca sizlerin beğeni dolu tepkileriyse bizi daha da bir mutlu yapıyor.Bizi izlemeye devam edin 🙂 🙂shamrock demiş ki:Bugün çare tv'yi izledim,uzun zamandır bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum.Hepinize teşekkür ederim, moral bozukluğuna birebirsiniz🙂VİVA ÇARE!!!
dün çare tv yoktu,hani her gündü :?:Firewall demiş ki:Arkadaşlar haber vermek istiyoruz ; Çare Tv. haftaiçi hergün 19 : 30 da canlı yayında www.grupcare.com
Evet ! Dikkatinizi denedik ve gözünüzden hiçbişeyin kaçmadığını anlamış bulunuyoruz arkadaşlar 😀 😳 Ya şaka bir yana teknik ve taktik bir sorunumuz var onu halleder etmez Çare Tv. hızla yoluna devam edecek hiç merak etmeyin. Sizi Çare Tv. siz bırakmayacağız...lockpick demiş ki:dün çare tv yoktu,hani her gündü :?:Firewall demiş ki:Arkadaşlar haber vermek istiyoruz ; Çare Tv. haftaiçi hergün 19 : 30 da canlı yayında www.grupcare.com
Bekleriz babacım bekleriz 😀 Sizi bi konuk alalımda görün bakalım Çare Tv. stüdyosunun haşmetini inşallah 🙂 Kasım diye not aldım 😆Alive-bass demiş ki:Ya Bi türlü izleyemedim şu Çare tvyi. İşler güçler malum sen biliyosun sevgili Firewall. Şu bodrum işi bi bitsin kasımda müptelası oluruz hatta konuk bile oluruz belkim 🙂 Hadi kolay gelsin babalar tekrardan başarılar...
nasıl yani :?:dreamgrocer demiş ki:Binlerce dansöz var ! 😉
😀shamrock demiş ki:nasıl yani :?:dreamgrocer demiş ki:Binlerce dansöz var ! 😉
😀 olm madara etmeyin adamı , düzeltcez dedik işte.... 😆Alive-bass demiş ki:😀shamrock demiş ki:nasıl yani :?:dreamgrocer demiş ki:Binlerce dansöz var ! 😉