Firewall demiş ki:
Hepinize merhaba arkadaşlar..bir süredir yazamadım foruma ve son bir kaç gün içerisindeki mesajlarınızı bir çırpıda okuyuverdim bu vesileyle..Bizi sevmenin de ötesinde gönüllü menajerlerimiz var anladığım kadarıyla zira albümümüze nereden ulaşılabileceğini bile yazmışsınız bilmeyen arkadaşlar için, teşekkür ederiz.Ancak birşeyi de hatırlatmak isterim bizi seven dostlarımıza , Çare'nin forum başlığında asla başka bir grup ile ilgili eleştiri yapmamanız en büyük isteğimizdir sizlerden ve biz çok eski müzisyenlerden oluşan bir grubuz.Bu nedenle kimlerle bir araya gelip gelmemiz gerektiğini değerlendirebilecek öngörü ve dirayete sahip olduğumuzu düşünüyorum.
Mavincigün teşekkürler ve beklediğin ikinci albüm için çalışmalara başladık bile..Bizlerde çok iyi bir albüm çıkacağını düşünüyoruz , umarım yanılmayız 😉
sanırım 11 yıllık bi grupsunuz,tam olarak bilmiyorum,biz maalesef ilk albümünüzle sizi tanımaya başladık,2. albümü sabırsızlıkla bekliyoruz,bu akşamki çare tv yine çok güzeldi ama sizinle zaman çok çabuk geçiyor,sevgiler
🙂