cash (Alternative-Rock) - izmir

Hişşşştttt kimse duymasın!!!!! 😉

YapBoz geliyo !!!(sevgili gitaristimiz gereken önemi verirse iyi olur güzel olur🙂 ) :?

Yapboz ne Yapboz ne diyenler azcık daha beklemeliler🙂))
😉
Geliyoruzzz !!!!!! 😆

Sizin sayenizde En güzel Günüm Gecemi şarkısını çok sevdim 😛 Dumandan daha iyi söylüyorsunuz bence! 😆
bi kere izlemiştim sizi Dungeonda başarılar :!:
Size ait şarkılarda bekliyoruz :roll:

selam ben bu bar sahiplerini anlamış deilim,neden derseniz?hem para vermezler hemde tutup ahkam keserler,söz verirler 3 saniye sonra ben ne demiştim derler,onun için anlamış deilim,ya bunlar ayrı bir dünyada yaşıyolar ayrı bir dilden konuşuyolar,biz farklı bir konuda yaşayıp konuşuyoruz sanırım,neyse...müzik için hayırlısı diyelim...burda kalsın bu muhabbet...

Burdan yazmadan edemiyeceğim!!!!

Hayırlı bi iş için Giresuna giden gitaristimiz savaşı şimdiden tebrik ederim!!! 😳
Bol bol fındık ye kendine gelirsin 😆

cashcash demiş ki:

Hayırlı bi iş için Giresuna giden gitaristimiz savaşı şimdiden tebrik ederim!!! 😳

Çok komik olmuş !! 😛
Size bi önerim var bi de Yüksek Sadakat'dan bi şarkı yapın!!! 😉

Usturup demiş ki:
cashcash demiş ki:

Çok komik olmuş !! 😛
Size bi önerim var bi de Yüksek Sadakat'dan bi şarkı yapın!!! 😉

Söölediğini yapabilmemiz için Gitaristimizin dönmesini ve üzerimizdeki gusubetin ortadan kalkmasını bekliyoruz 😆

cashcash demiş ki:
erdinckavi demiş ki:
gusubet ve de ufunetler çıkın müziğimizden şeytanın bacağı sürekli alçıda olması bizim suçumuz değil...saygılar...

Gusubet-Ufunetler ve birtakım yalancı o.çocuklarına inat
Aşağıdaki linkten cash Athena-Köpek (Cover)videomuzu indirmeniz mümkün. 😆
İyi seyirler..

http://www.hemenpaylas.com/download/1249224/HPIM1272.MPG.html

Aç bi köpek kadar değerim yok Yine Yine yine Yine 😆

Sonunda kayıt olabildim!!
Antalyadan Cash'e slmlar özelliklede Uğur'a!
Umarım yolunuz açık olur bi gün yolunuz burayada düşer.Müzikli günler dilerim hepinize!
Sevgiler Çetin 😆

Geri