blackwinter demiş ki:dün yüxexeste gördüm, merak ettim biraz dinledim ama vasatın alıtnda bir müzik ve performans vardı, sıkıldım açıkçası.
Yalnız grup biraz şımarmış herhalde, dünkü yayında epica gibi bir gruba ukala ve dengesiz diyebildiler.
TheGoddessAbigail demiş ki:herkesin kendini gelistirmek icin sonsuz bir potansiyele sahip oldugunu varsayarsak evet, catafalque da tabii ki daha neler yapabilir, yapacaktir da zaten.
ama su ana kadar yaptiklariyla Türkiye'nin en iyi gruplarindan biri olmakla kalmiyorlar - dünyadaki bircok grupla rahatlikla boy ölcüsebileceklerini biliyoruz.
TheGoddessAbigail demiş ki:madem kriterimiz "ün", o halde epica dünyada pek kimsenin bilmedigi, takmadigi bir grup olarak bir degere sahip degil!
arkadaslar, sacmalamayin! bu mantikla müzik dinliyorsaniz acilen birakin!!!
bir grubu kac kisinin tanidigi, bildigi, müziklerinin kalitesini belirlemez.
herkesin kendini gelistirmek icin sonsuz bir potansiyele sahip oldugunu varsayarsak evet, catafalque da tabii ki daha neler yapabilir, yapacaktir da zaten.
ama su ana kadar yaptiklariyla Türkiye'nin en iyi gruplarindan biri olmakla kalmiyorlar - dünyadaki bircok grupla rahatlikla boy ölcüsebileceklerini biliyoruz. ayni imkanlara sahip olsalardi su anda kimbilir hangi noktalarda olacaklardi üstelik.
blackwinter arkadasin elestirilerinin ciddiye alinir bir tarafi olmasi icin önce kendisini müzik acisindan gelistirmesini önermek istiyorum. mesele catafalque sevip sevmemek degil - herkesin zevki elbette ki farklidir - ama bir grubu bir TV performansina göre degerlendiremeyecegini ögrenmesi gerekir. dayanagin, argümanin olmadan sirf laf etmis olmak icin "cok eksikleri var" gibi birseyler karalamanin hicbir manasi yok.
kendi gruplarinizi böyle destekliyorsaniz vay hallerine!