K
kargoman22
Zeytinli rock festivalinde dinledim ilk kez Grubun bir süre önceki Vokal ismiÖzgürle falan muhabbet ettik o şimdi kendi grubunda ama Catafaltaq gerçektende sağlam adımlarla ilerleyecek bir güce sahip ...
fischerspooner demiş ki:ya bende albümü var ama hangi şarkı hangisi bilmiyodum 🙂 teşekkürler..
bu arada başarılar dilerim..
catafalque'ın abd'ye giden elemanı gökhan olacak 😀Burock1905 demiş ki:Kanimca degisik bir album olacak. Cunku ilk albumun 2003 yilinda kaydedildigini ve grubun muziginde buyuk katkisi olan (adini yanlis hatirliyorsam kusuruma bakmayin) Serkan'in yurt disinda bulundugunu dusunecek olursak, bir degisim kacinilmaz olacaktir... Ha Serkan bir sekilde katkida bulunacaksa o ayrı bir konu..
catafalque demiş ki:Aynen Borknagar ın dediği gibi;Catafalque ın abd deki elemanı Gökhan(davulcu) dır.Serhan(ben🙂 )burdayım.Değişimi sanırım ilk olarak sözlerde farkedeceksiniz çünkü Unique albümünün büyük çoğunluğunun söz yazarı Gökhan Diren idi.Mesafe çok uzun olduğu için🙂 artık Gökhan Diren in gruba katkısı direkt müzikal anlamda değil,marketing ve Amerika için menajerlik anlamında olacak.
Şu anda yoğun bi şekilde çalışıyoruz değişiklikleri hep beraber göreceğiz...🙂
catafalque demiş ki:Aynen Borknagar ın dediği gibi;Catafalque ın abd deki elemanı Gökhan(davulcu) dır.Serhan(ben🙂 )burdayım.Değişimi sanırım ilk olarak sözlerde farkedeceksiniz çünkü Unique albümünün büyük çoğunluğunun söz yazarı Gökhan Diren idi.Mesafe çok uzun olduğu için🙂 artık Gökhan Diren in gruba katkısı direkt müzikal anlamda değil,marketing ve Amerika için menajerlik anlamında olacak.
Şu anda yoğun bi şekilde çalışıyoruz değişiklikleri hep beraber göreceğiz...🙂