Celestial Asylum

DamnationGame demiş ki:
Bizi organizasyonunda ağırlayan ve rahat çalmamız için elinden geleni yapan JUNKCAN arkadaşımıza teşekkür ederiz. Güzel bir konserdi. Gelenlere de ayrı ayrı teşekkürlerimizi gönderirirz.
Sağolun... 😀

Ben teşekkür ederim Arda. Harika bir performans oldu. Çok eğlendim ben. Celestial Asylum'u umarım bundan sonra bir sürü konserde görürüz.

Merhabalar :!:
Dün canlı performansınızı izledim...
Bence :!:
Tarz olsun gitarlar olsun,seçtiğiniz parçalar olsun hatta tonlar olsun :!:
Bence çok iyiydiniz :!:
Bassçınızda bir ben burada değilim havası vardı :!: Anlayamadım :!:
Fakat özellikle vokaller çok iyi tebrik ederim yolunuz açık olsun arkadaşlar :metal

mat demiş ki:
Merhabalar :!:
Dün canlı performansınızı izledim...
Bence :!:
Tarz olsun gitarlar olsun,seçtiğiniz parçalar olsun hatta tonlar olsun :!:
Bence çok iyiydiniz :!:
Bassçınızda bir ben burada değilim havası vardı :!: Anlayamadım :!:
Fakat özellikle vokaller çok iyi tebrik ederim yolunuz açık olsun arkadaşlar :metal

Selam MAT...
Teşekkür ederiz. Dün arkada korkutucu bakışlarınla izliyordun. Şimdi avatarınla karşılaştırınca tanıdım... 🙂
Ben seni konserde SOULUTARIY'den bir eleman sanmıştım ama şimdi daha net ortaya çıktı durum...

Gitar tonlarımız her zaman olduğu gibi kötüydü :-( Ben LINE 6 'imi line in kullanamadım. Kabin gerekiyordu kullanmam için. Olmayınca mixere girdik o da nedense kötü sonuç verdi ve iptal ettik... Ayrıca Marshall dan aldığım kuru sıkı ton beni çok zorladı ve sahnede kendimi duyamamamdanda dolayı sololar biraz sallama gibi oldu bazı yerlerde. Yinede dışarıdan duyanlar iyi performans ve iyi ton olduğunu söylüyorlar. Tabbi sahne ve sahne dışı farklı kulvarlar... ;-)

Gitar haricinde soundumuz yinede o düzeneğe göre iyiydi.

Bu arada parçaların hepsi introda dahil bizim bestemizdi.Cover yapmadık. Onuda hatırlatayım 🙂

Basscımzı bir konserden geldi ve bizle bir yenisine çıktı. Ayrıca kendisi bar gruplarındada çaldığı ve sahneye çok alışık oduğu için 😛 😉aryıca durağan bir mizacada sahip olduğu için biraz çekingen durdu ama yine işini çalma açısından çok iyi yaptı diyorum ve kendisine geçtiğimiz senelerde bizim gruba verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.

Buradanda daha heavy ve yerinde duramayacak bir basscının yakın zamanda kadromuza katılacağını açıklasam iyi olacak. Şu anki basscımız ANIL yoğun özel iş programından dolayı grupla kalmayı istese bile sanrım bize bir ayrılık yaşatacak. Onun gibi iyi ve karakterli bir insanı ve iyi bir müzisyeni çok özleyeceğiz çalışmalarımızda.

Son olarak güzel sözler için tekrar teşekkürler.

konserden sonra da söyledim hep, yine söylüyorum;
dalmışım dinliyorum sizi... öyle kaptırmışım flan... şarkı bitti, alkışlıyoruz... yalnız bizim tayfanın çıkartabileceğinden fazla ses çıkıyor bu alkışlardan! döndüm baktım; o da ne bütün Yolcu geçmiş alkışlıyor! suratlarında bir "bu neymiş böle len" ifadesi : )))))
bende de "hah şimdi oldu işte" memnuniyeti....

eyvallah beyler tüm güzel ve destekleyici sözleriniz için çok teşekkür ederim...

inşallah ilerde daha güzel performanslarda görüşmek dileğiyle...

tekrar çok teşekkür ediyorum. Başta organizasyonu yapan Can' a ve diğer tüm aynı sahneyi paylaştığımız grup elemanlarına ve tüm dinleyenlere, seyredenlere buraya girip yorum yazma inceliğini gösteren herkese sonsuz teşekkürler...

ileride yine beraber böyle güzel günleri paylaşmak dileğiyle... 😉

CelestialEra demiş ki:
eyvallah beyler tüm güzel ve destekleyici sözleriniz için çok teşekkür ederim...

inşallah ilerde daha güzel performanslarda görüşmek dileğiyle...

tekrar çok teşekkür ediyorum. Başta organizasyonu yapan Can' a ve diğer tüm aynı sahneyi paylaştığımız grup elemanlarına ve tüm dinleyenlere, seyredenlere buraya girip yorum yazma inceliğini gösteren herkese sonsuz teşekkürler...

ileride yine beraber böyle güzel günleri paylaşmak dileğiyle... 😉

Ben Power Kemal'e ve Celestial Asylum'a teşekkür ederim. Çok güzel performanstı, ağzım açık izledim 🙂

Selammm....
Biraz önce konser videosunu izledim.
😳
Sahnede sakız çiğneyince ne kötü gözüküyormuşum, defamlı ağzında cak cak sakız olan ve terden dolayı saçlarını i..e ler gibi devamlı arkaya atan 😛 , hiperaktif bir eleman...
Offf gözlere ziyan bir görüntü sergilemişim konserde. :roll:

Ama sololar ve gitar tonları beklediğimden iyi çıkmış valla. Gitar performansım iyi gözükmüş. Moralim epey yerine geldi. 😀

Bu arada Özgür haricindekiler videomuz var diye hiç sevinmesin...
Çünkü videoyu babam çektiği için sadece ben ve Özgür'ü almış. Diğerleride 1-2 saniyelik görüntülerle çıkmışlar. 🙁

cok başarılı bir konserdi. özellikle özgür gittikçe sesini geliştiriyor sanırım,cok iyi kullanıyor sesini. sarkılar zaten cok iyi. kemal in dawul solosunu da begenerek seyrettik 😀 arda zaten iyi bir müzisyen daha dogrusu gruptaki herkes iyi işlerini ciddiye aldıkları belli yoksa bu müzik kolay kolay cıkmaz ortaya. farklılar. cover la sunla bunla işi götürenlerden değiller.daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. çünkü piyasa da görünme açısından yeni bir grup. velhasıl tebrikler ve nice konserlere.
not: soyle bi album yapsalarda yeni sarkıları da koysalar da biz de dinlesek de keyiflensek... :dans

Neyse öyle ya da böyle, bu verdiğimiz konserle; 1 yılı aşkın bir süredir sahnelerden uzak kalmamızın acısını çıkartmış olduk. Konsere gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım yeni sezonda böyle aksilikler yaşamayız...

Özgür: Celestial Asylum, Knightmare - Vokal

nocturnal_fear demiş ki:
cok başarılı bir konserdi. özellikle özgür gittikçe sesini geliştiriyor sanırım,cok iyi kullanıyor sesini. sarkılar zaten cok iyi. kemal in dawul solosunu da begenerek seyrettik 😀 arda zaten iyi bir müzisyen daha dogrusu gruptaki herkes iyi işlerini ciddiye aldıkları belli yoksa bu müzik kolay kolay cıkmaz ortaya. farklılar. cover la sunla bunla işi götürenlerden değiller.daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. çünkü piyasa da görünme açısından yeni bir grup. velhasıl tebrikler ve nice konserlere.
not: soyle bi album yapsalarda yeni sarkıları da koysalar da biz de dinlesek de keyiflensek... :dans
Farklı müzik yapmaya çalıştığımızı ve bu yüzden değişik gözüktüğümüzü farketmene sevindim. Gerçekten bu durum, şarkıları yaparken en çok dikkat ettiğimiz şey.
Teşekkürler... 😉

Selamlar...
Açıkcası hepimiz tatile girdik. Hatta bugün davulcumuz Kemal, Kuşadasına tatile gitti bile. 😀 18 Temmuz gibide ben deniz kenarına gideceğim.

Fakat gruba ilk girdiğinde ritm gitarı daha sonrada bas gitarı üstlenen sevgili arkadaşımız Anıl yoğun iş yaşamından dolayı gruptan istemedende olsa bir ayrılık yaşadı.

Şu sıra bu tatil fırsatını yeni basscımızı hazırlamak ve alt yapılarını kurduğumuz 4 adet yeni bestemize odaklanarak değerlendireceğim. Diğer elemanlar Eylül başı gibi toparlandığında ise yeni konserlere ve çalışmalara başlayacağız.

İlginiz için teşekkürler. 😉

Geri