mat demiş ki:
Merhabalar :!:
Dün canlı performansınızı izledim...
Bence :!:
Tarz olsun gitarlar olsun,seçtiğiniz parçalar olsun hatta tonlar olsun :!:
Bence çok iyiydiniz :!:
Bassçınızda bir ben burada değilim havası vardı :!: Anlayamadım :!:
Fakat özellikle vokaller çok iyi tebrik ederim yolunuz açık olsun arkadaşlar :metal
Selam MAT...
Teşekkür ederiz. Dün arkada korkutucu bakışlarınla izliyordun. Şimdi avatarınla karşılaştırınca tanıdım...
🙂
Ben seni konserde SOULUTARIY'den bir eleman sanmıştım ama şimdi daha net ortaya çıktı durum...
Gitar tonlarımız her zaman olduğu gibi kötüydü :-( Ben LINE 6 'imi line in kullanamadım. Kabin gerekiyordu kullanmam için. Olmayınca mixere girdik o da nedense kötü sonuç verdi ve iptal ettik... Ayrıca Marshall dan aldığım kuru sıkı ton beni çok zorladı ve sahnede kendimi duyamamamdanda dolayı sololar biraz sallama gibi oldu bazı yerlerde. Yinede dışarıdan duyanlar iyi performans ve iyi ton olduğunu söylüyorlar. Tabbi sahne ve sahne dışı farklı kulvarlar... ;-)
Gitar haricinde soundumuz yinede o düzeneğe göre iyiydi.
Bu arada parçaların hepsi introda dahil bizim bestemizdi.Cover yapmadık. Onuda hatırlatayım
🙂
Basscımzı bir konserden geldi ve bizle bir yenisine çıktı. Ayrıca kendisi bar gruplarındada çaldığı ve sahneye çok alışık oduğu için
😛 😉aryıca durağan bir mizacada sahip olduğu için biraz çekingen durdu ama yine işini çalma açısından çok iyi yaptı diyorum ve kendisine geçtiğimiz senelerde bizim gruba verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum.
Buradanda daha heavy ve yerinde duramayacak bir basscının yakın zamanda kadromuza katılacağını açıklasam iyi olacak. Şu anki basscımız ANIL yoğun özel iş programından dolayı grupla kalmayı istese bile sanrım bize bir ayrılık yaşatacak. Onun gibi iyi ve karakterli bir insanı ve iyi bir müzisyeni çok özleyeceğiz çalışmalarımızda.
Son olarak güzel sözler için tekrar teşekkürler.