Sindarin demiş ki:Demo ülkedeki birçok grubun demosu ile kıyaslandığında gerçekten kaliteli ve çok iyi ama ben açıkçası çok daha iyi ve aşmış şeyler bekliyordum, ne de olsa kişisel beğeniler farklı...bir kere denildiği gibi SymphonyX etkilenimi yok,aksak ritm yok , gitarlar zayıf özellikle sololarda, yürüyüşler Rhapsody 'i fazlasıyla hatırlatıyor hatta konsept olarak da ve klavye fazlasıyla ağırlıklı, bana göre biraz daha heavy olursa çok daha güzel olur . Ayrıca bass gitar yürüyüşleri de bulamadım duymak isterdim ama.. Senfonik tadı oldukça yoğun, vokaller çoklu ve ses rengi bakımından bu müzik için biçilmiş kaftan doğrusu... özgünlük konusunda biraz daha kendilerini zorlarlarsa umarım daha başarılı olurlar, tebrikler...
Bloodbath demiş ki:bugun demonuzu aldim ve bekledigimden daha iyi cikti. oncelikle demoda sarki isimleri dikkatimi cekti. cok özgün ve çok ilginç olmuş. yani basma kalip isimler degil. herkes işinin hakkini vermiş. güzel bi demo olmuş. elleriniz dert görmesin. albüm bekliyoruz sizden.. 🙂
DaveMustaine_64 demiş ki:Evet, kesinlikle iyi bir grup özellikle gitaristleri Arda çok iyi bence.. Ben zaten onu önceden de biliyordum ve beğeniyordum ama Celestial elemanı olduğunu bilmiyordum! 😀 21 Şubat Saklıkent konserinde izledim, kesinlikle çok iyiydi! Ayrıca sava'nın da dediği gibi vokalistleri de çok başarılı!
Bateristlerini hiç bilmiyorum ama, hiç görmedim de 😀 , konserden falan da hatırlamıyorum yani 😀 , pek iyi değilmiş galiba 😉! Hehe, Kemal de iyidir canım hatta çok iyidir bence! 😀