Grubun bir internet sitesi ve ayrıca grup hakkında bilgi edinebilmek amacıyla bir iki besteniz yok mudur acaba sağda solda?
fallfromgrace demiş ki:Grubun bir internet sitesi ve ayrıca grup hakkında bilgi edinebilmek amacıyla bir iki besteniz yok mudur acaba sağda solda?

Videoya ilgi gösterdiğin için teşekkür ediyoruz. Buraya üşenmeyip yazı yazdığın için de ayrıca teşekkürler.Ben, dikkat aralığı 14 saniyeye düşmüş, günlük ortalama ekran süresi 42 saat (simültane formda teams/shorts/reels) olan basit bir adamım. 464 saniye boyunca sürekli farklı ufuklara yelken açan müzik üstüne sözleri anlamaya çalışıp anlattığı hikayeyi idrak etmeye çalışırken çeşitli fotoğraflara bakarak bir yandan altyazı eşliğinde bir sinopsis yahut özet hikaye aktarılan bir medyuma maruz kaldığımda yok oluyorum.
20 sayfa başlık 2004 senesine kadar gidiyor. Size müziğe dair aktarabilecğeim birşeyin olduğunu düşünmüyorum. Ama 2027 yılına 5 kala, bu formda bir şarkı yapıp, üstüne bir müzik video ihtiyacı duyup, bunun da üstüne o videonun içinde "bazı hanımefendilerin vajiirnatullahlarına, çeşitli uzay gemilerinde çok enteresan yöntemler uygulanarak hibrit bireyler üretiliyordu (meraklısına bkz* 05:42)" mertebesinde detay kasan bir birey olduğunuzu görüyor ve güncelde kalmaya çalıştığınızı hissediyorum.
Naçizane öneri, janr farketmeksizin modern dünya daha öz, daha an odaklı bir anlatıya döndü. Belki bu eksende bir kalibrasyon sizler adına şifalı olabilir.
Çıtırdan Zechkaria Sitchin (yazılışına googledan baktım, kalifiye bir adam değilim) esintileri hissettim. Gitar motifleriniz kadar orijinal hikayeler üretmeniz dileğiyle.
Sevgiler <3