cem köksal sahnedeyken şebnem şebnem diye çığıranlara gıcık oldum :evil:
joe lynn turner çok iyiydi
joe lynn turner çok iyiydi
davulcu whisky grubunun davulcusudur.Türkiye'de heavy metali yaratan insanlardan biridir.bass da aynı şekilde whisky nin bassçısıdır.besgme demiş ki:davulcu kimse mükemmeldii::: :!: (bush geyiği fLn koprdı maske olaı fLn (🙂)
bass süperdii :::::::: vokal zaten söylmme grk yok:: yani her şey muhteşimdi:::
cem köksl malmsteen gbi deildi (🙂 walla bu sefer biitiimmm :!: :!:
Antibiyotik demiş ki:joe lynn turner la cem köksal şebnem ferah tan önce çıkması beni deli etti.acaba şebnem ferah buna hiç itiraz etti mi?manisada da sahnede cem ve joe lynn turner varken şebnem şebnem diye bağırdılar.bunlar müzik özürlü lise talebelerinden ibaret.
tşk ettim 🙂 😳 whisky gbi bir efsnnin elemnlarını tanıyamadım gerçi ben çok arkadaydım 😳 maske ve bush konusunda çookk takdir ettim ::: konser mükemmeldi ama fakat o lise örencilerini abazları boğasım geldi şebnem şebnem ı love you şebnme:: nedir bu yha ne kadar cahil bir kitle:: allahtan cem köksalı dinleyip kaçtık (!)Antibiyotik demiş ki:davulcu whisky grubunun davulcusudur.Türkiye'de heavy metali yaratan insanlardan biridir.bass da aynı şekilde whisky nin bassçısıdır.besgme demiş ki:davulcu kimse mükemmeldii::: :!: (bush geyiği fLn koprdı maske olaı fLn (🙂)
bass süperdii :::::::: vokal zaten söylmme grk yok:: yani her şey muhteşimdi:::
cem köksl malmsteen gbi deildi (🙂 walla bu sefer biitiimmm :!: :!:
Canneerr demiş ki:bence süper bir konserdi,gayet samimi bir ortamda yarım metre uzaklıkta cem köksal + lyn turner izlemek muhteşem bişeymiş...Ayrıca konserde 3 pena 1 de baget alıp evime dönmenin verdiği mutluluk da apayrı bişey 🙂 ..Muhteşem bi anı benim için..