Cem Özkan, uzun yıllar Mirkelam'dan Edip Akbayram'a kadar birçok sanatçıyla beraber çalışmış; aynı zamanda "Gula gula gula mari bandare cani bandare kuri bandare" ve "sheep" şarkılarıyla tanınan Rebel Moves grubunun kurucularından olan çok değerli bir müzisyendir.
Soundcheck adlı bir müzik stüdyosu vardır aynı zamanda.
Rebel Moves'un bas gitaristi olan Cem, 4 ekim itibariyle ilk albümüyle karşımızda!
"Kendimce" ismini verdiği albümde çok değerli müzisyenler mevcut. Aynı zamanda bir müzisyenin, sanatçının elinden çıktığı da çok ortada!
Albüm çıkmadan önce bir süre "Kim Demiş ki" şarkısını kendi sitesi http://www.cemozkan.com 'da yayınladı.
Şimdi ise albümün ilk klibi Kendince şarkısına çekildi.
Bu klipte hiç kamera kullanılmadı. Tünel, Beyoğlu, Cihangir gibi yerlerde çekilen 30000 civarı fotoğraf, özel bir teknikle birleştirildi ve ortaya bu harika klip çıktı.
Albümde benim en çok sevdiğim üç şarkı şu şekilde;
1-Sensiz olmaz (masalsı bir şarkı)
2-Kim Demiş ki (inci tanesi)
3-Dön Bana (çaresizlik şarkısı)
Ayrıca Cem, 11 kasım cumartesi günü saat 22.15'te Cnn Türk'te Frekans programında Şafak Ongan'ın konuğu.
var olsun..
Soundcheck adlı bir müzik stüdyosu vardır aynı zamanda.
Rebel Moves'un bas gitaristi olan Cem, 4 ekim itibariyle ilk albümüyle karşımızda!
"Kendimce" ismini verdiği albümde çok değerli müzisyenler mevcut. Aynı zamanda bir müzisyenin, sanatçının elinden çıktığı da çok ortada!
Albüm çıkmadan önce bir süre "Kim Demiş ki" şarkısını kendi sitesi http://www.cemozkan.com 'da yayınladı.
Şimdi ise albümün ilk klibi Kendince şarkısına çekildi.
Bu klipte hiç kamera kullanılmadı. Tünel, Beyoğlu, Cihangir gibi yerlerde çekilen 30000 civarı fotoğraf, özel bir teknikle birleştirildi ve ortaya bu harika klip çıktı.
Albümde benim en çok sevdiğim üç şarkı şu şekilde;
1-Sensiz olmaz (masalsı bir şarkı)
2-Kim Demiş ki (inci tanesi)
3-Dön Bana (çaresizlik şarkısı)
Ayrıca Cem, 11 kasım cumartesi günü saat 22.15'te Cnn Türk'te Frekans programında Şafak Ongan'ın konuğu.
var olsun..