H hasonowicintakendisi 8 Şubat 2007 #421 hayde bakalım izmire izmire izmire ehehe cumartesi izmir konseri mis gibi olacak valla... kaçmaz ordayım..
hayde bakalım izmire izmire izmire ehehe cumartesi izmir konseri mis gibi olacak valla... kaçmaz ordayım..
R rob_pierce 22 Şubat 2007 #430 Önceki sene çanakkale'de dinledim pek haz etmedim kendilerinden..emeğe saygı sonsuz tabiki...
O oblivion 22 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #431 çanakkalede çok şanssızdık önce vokalist hastalandı sonra hepimiz hastalandık konserden sonra baterist yatağa düştü hayatımızın en kötü konseriydi
çanakkalede çok şanssızdık önce vokalist hastalandı sonra hepimiz hastalandık konserden sonra baterist yatağa düştü hayatımızın en kötü konseriydi
O oblivion 25 Şubat 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi #432 artık yorucu olmaya başladı şehir dışı umarım bugünkü konser değer yorgunluğa
X Xx-Pitbull-xX 25 Şubat 2007 #433 Sanmıyorum degecegini çünkü konser iptalmiş. Geçmiş olsun arkadaşlar.
G gypsypunk 25 Şubat 2007 #434 artik su konserlere bi care bulalim..40 yilin basi bi grup dinlicez o da iptal oluyo..
T the-ONE 2 Mart 2007 #439 haaa 2ymiş tırsttım gecti mi die,biz de orda olcaz,buralara kdr geldik,dinlemeden gidenin😛 kolay gele,ordayız..
haaa 2ymiş tırsttım gecti mi die,biz de orda olcaz,buralara kdr geldik,dinlemeden gidenin😛 kolay gele,ordayız..