eric demiş ki:ps serisini yerden yere vuran arkadaslar ne diecekler asıl onun merakındayım asıl.
hakan utangaç abimizin gitarından dimi... walla şu kollu bacaklı gitarlardan hazzetmiyorum abi yaw...sanki marstan bir yaratık gibi geliyor bana... ama warrior'ların da çok hastası var tabii...anti-social demiş ki:wr1'ler hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?
evet o gitar ama onunkinin manyetikler birz farklı sanırım eski seri de olabilir.rock-the-boy demiş ki:hakan utangaç abimizin gitarından dimi... walla şu kollu bacaklı gitarlardan hazzetmiyorum abi yaw...sanki marstan bir yaratık gibi geliyor bana... ama warrior'ların da çok hastası var tabii...anti-social demiş ki:wr1'ler hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim?
Kaish demiş ki:japon jacksonlara laf atmıyalım lutfen rr-5 japon jackson kirk hammet,marty friedman kullanıyor konserlerde
+1Reeve demiş ki:hic bir gitar kendi stok manyetikleriyle oyle performans vermedi.
hocam bu konseri nasıl sabote edicez, nasıl ele geçiricez senden 😀 , bi el atıver yaa 😉Kaish demiş ki:bende live italy konseri var megadethin marty rr 5 kullanıyor eminim
Norton_Antor demiş ki:bu arada sl3 ve sl1 arasındaki en önemli farklardan biri de abanoz-gülağacı klavye farkı.bunu da atlamayın.