umarım Japon dur benimkisi ya... Artık Japon olmasada olsun napalım giderim ileride bi manyetik modifikasyonu yaparım daha iyi olur heralde o zaman.
Petrucci_21 demiş ki:umarım Japon dur benimkisi ya... Artık Japon olmasada olsun napalım giderim ileride bi manyetik modifikasyonu yaparım daha iyi olur heralde o zaman.
SiLeNoZ demiş ki:Alla alla arkadaşlar hindistan olsa ne olacak kore olsa ne olacak yahu. Gitar bu altı üstü. Taktın mı Marshalla canavar sound verir hepsi ya. Allah aşkına artık şu gitarın memleketini bir yana bırakın da oturun çalışın yahu. Millet ne gitarlarla neler yapıyor sizin tek derdiniz gitarın memleketi 🙂
Atalay demiş ki:Üretildiği yer önemsiz ama içeriği önemli. Çalmadan bilinmez. Bak bu modelleri hiç denemedim. Yeni mi çıktı bunlar cikletten acaba ? 🙂
DaveMustaine_64 demiş ki:...Sonuç olarak Kore'de üretim yapmanın amacı zaten maliyeti düşürmek, onun için orda en ucuz maliyetle elde edilebilecek madde kullanılıyor...
SiLeNoZ demiş ki:Alla alla arkadaşlar hindistan olsa ne olacak kore olsa ne olacak yahu. Gitar bu altı üstü. Taktın mı Marshalla canavar sound verir hepsi ya. Allah aşkına artık şu gitarın memleketini bir yana bırakın da oturun çalışın yahu. Millet ne gitarlarla neler yapıyor sizin tek derdiniz gitarın memleketi 🙂
rastansaga demiş ki:SiLeNoZ demiş ki:Alla alla arkadaşlar hindistan olsa ne olacak kore olsa ne olacak yahu. Gitar bu altı üstü. Taktın mı Marshalla canavar sound verir hepsi ya. Allah aşkına artık şu gitarın memleketini bir yana bırakın da oturun çalışın yahu. Millet ne gitarlarla neler yapıyor sizin tek derdiniz gitarın memleketi 🙂
Öyle değil işte. Ben js30 çaldım resmen elime kütük almış gibi hissettim. Çalmak çok zordu. Tremolo bile doğru düzgün oynamıyordu. Belki de bana öyle rastlamıştır bilemem. Ama bence bir Cort X-2 bile, bir js30 a 10 basar hem ses olarak hem rahatlık ve kalite olarak (ikisini de çaldım). Bu benim görüşüm. Üstüme atlamayın.