hayır orda cıkmıyor artık birşey.sdece kücük bilgiler var.Seri no için birşey yok.
valla ibanez ile fender değişkenlik gösterebilir ama sanırımsamedii demiş ki:merak ettimde bir şey sormak istiyorum. şimdi türkiyede en cok satan gitar listesini oluştursak acaba jackson kacıncı sırada olurdu.
biliyorum sacma bir soru ama ne biliyim merak ettim işte 😆
assault demiş ki:Fender'in o kadar çok satacağına inanmıyorum.Tamam çok satılıyor ama fiyat çok yüksek.İbanez birinci olur bence.Belki fender'den çok squier vardır.
heh bu daha doğru bak 8)secks demiş ki:ucuz modellerinin üzerinde gibson yazmadığı için. satılan epiphone miktarını sen düşün 🙂
DaveMustaine_64 demiş ki:assault demiş ki:Fender'in o kadar çok satacağına inanmıyorum.Tamam çok satılıyor ama fiyat çok yüksek.İbanez birinci olur bence.Belki fender'den çok squier vardır.
Ibanezle Jackson'ı toplayıp 3le çarpsak Fender kadar etmeyebilir 🙂 Biz sadece kendi içinde olduğumuz piyasayı görüyoruz, bir sürü alakasız insan Fender alıyor ve çalıyor, ayrıca Gibson. Bu 2 firma diğer bütün firmalardan çok çok daha fazla satış yapıyorlar. Amerika'yı düşünün, kimsenin gitar çaldığını bilmediği insanlar genellikle Fender veya Gibson ya da farklı bilinmeyen bir marka kullanıyorlar 🙂
assault demiş ki:Hehe valla bizim evde bile bi cort var.Cooooooooort!
dorlin demiş ki:yahu benim wrmgnin akord tutma problemi yok, fakat ne zaman case'e koyup biyerlere götürsem, case'den çıkardığımda -sadece- kalın mi teli bollaşıyor (artık nasıl denirse 🙂). Hiç böyle bişeyle karşılaşan var mı? sorun gitarda mıdır, casede midir,neydedir ?