SiLeNoZ demiş ki:Jackson USA select serisi iyidir epey.
Fender stratlar ile aynı ağaçtan yapıldığı için clean tonları inanılmaz. Ancak distortion tonları kesinlikle bir Les paul gibi değil. Genelde sert metal sounduna en uygun gitar derler (ben de ilk başta öyle sanmıştım) ama doğru olduğunu pek söyleyemiyorum.
Katılıyorum,bir gitarla ne çalarsan o ses cıkar ... bu gerçeği nasıl değiştirebilrsin ki 🙂 Ben Blues çalıyorum jackson dk2 ile dist. de hemde ee çalınamıyor mu olmuyor mu 🙂 Komik bu tamamen,metal gitarı lafınada kopuyorum .. 😉SiLeNoZ demiş ki:Jackson USA select serisi iyidir epey.
Fender stratlar ile aynı ağaçtan yapıldığı için clean tonları inanılmaz. Ancak distortion tonları kesinlikle bir Les paul gibi değil. Genelde sert metal sounduna en uygun gitar derler (ben de ilk başta öyle sanmıştım) ama doğru olduğunu pek söyleyemiyorum.
Reeve demiş ki:Fenderlerde de kizilagac govde olmasina ragmen ben Jackson USA'de kullanilan agacin standard uretim fenderlerde kullanilan agaclardan daha kaliteli oldugunu dusunuyorum. Yani bence mantiken oyledir cunku adamlar custom shop mantigiyla calisiyor, gunde bilmem kac yuz tane gitar uretmiyorlar.. secmecedir bunlar 🙂