wannabe demiş ki:Başıma dert bu Türkçe. Lisede hem edebiyat hem kompozisyon, sonra üniversite imtihanında, sonra üniversitede, ve en son da burada... 😆 Dikkat ederim söz. 🙂
Yemeğin salçası, Jackson'nın rengi diye buyurursunuz demek lokmanlar. Yemek biraz az salçalı olsa ama tatlı olarak podxt veriyorlar. 😆 Yani 1950liğe kasıp bir de pod alabilyorum... Bunu yapmak mantıklı gibi gibi... Barış Manço gibi, "Dur Aman Osman, Yapma Osman" diyen varmıdır ağalar beyler?
masterofpuppetsasd demiş ki:wannabe demiş ki:Başıma dert bu Türkçe. Lisede hem edebiyat hem kompozisyon, sonra üniversite imtihanında, sonra üniversitede, ve en son da burada... 😆 Dikkat ederim söz. 🙂
Yemeğin salçası, Jackson'nın rengi diye buyurursunuz demek lokmanlar. Yemek biraz az salçalı olsa ama tatlı olarak podxt veriyorlar. 😆 Yani 1950liğe kasıp bir de pod alabilyorum... Bunu yapmak mantıklı gibi gibi... Barış Manço gibi, "Dur Aman Osman, Yapma Osman" diyen varmıdır ağalar beyler?
lokman olarak reçete yazıyorum 😆
öncelikle arkadaşın sana yanlış bilgi vermiş. sl2h MAH ın sapıda maun. yani olduğu gibi maun tonunu veren bir gitar o. bende de var o tür bişey emin ol biliyorum 😉 pod u her zaman bulursun ama grafikli usa jackson lar "ha" denince alınmıyo.beğendiğin rengi şekli al.kısacası "dur aman osman yapma osman". 😆
wannabe demiş ki:Enteresan bir şey:
Shattered Glass 😆
http://www.themusiczoo.com/JacksonUSASelectSL2HSoloist_ShatteredGlass_U18751.html
Nebula bu değilmi: