secks demiş ki:
bir de müşteri profili açısından baktığımda jackson forumlarında insanlar tondan daha çok şekil ve finish üzerinde takılıyor sanki, yanlışsam düzeltin 🙂
zaten jacksonların ton yelpazesi genel hatlarıyla belli olduğu için forumdaki muhabbetler kozmetik ağırlıklı
😆 haklısın o konuda
🙂
marka imajı,duruşu ve kalitesi açısından şu yazanlar herşeyi açıklıyor aslında.
aşağıda yazanlar jackson\charvel'inb 2002 yılında fender tarfından satın alınması ile alakalı olarak FENDER CEO'su Bill Schultz'ın açıklamalarıdır:
:arrow: Says Bill Schultz, Chairman and CEO of FMIC, "Throughout our history, we've embraced musicians of all styles by offering products to suit their needs. Jackson and Charvel products appeal to musicians that are not traditional `Fender' players, but who want a quality instrument made by people who know what their needs are. Both the Jackson and Charvel product lines consist of quality instruments with strong brand recognition and a rightful place in musical instrument history. Many innovative product features and cutting edge artists are associated with these fine instruments, and with the creation of Jackson/Charvel Manufacturing, Inc., we are committed to exceeding their expectations in the areas of quality, service and market support."
Jackson/Charvel Manufacturing, Inc. immediately began to produce Jackson and Charvel products utilizing its existing production facility in Ontario, California for all American-made Jackson and Charvel guitars, as well as its custom orders. Additionally, Jackson/Charvel Manufacturing, Inc. will continue to produce guitars with its overseas manufacturing partners.
yazının tamamını okumak için link:
http://www.pro-music-news.com/html/03/e21101fe.htm
kozmetik olayında benim görüşüm ise daha naturel olanlardan taraf, grafik yada farklı renkler bir arada kullanılsa bile çok extreme olmayan şeyler hoşuma gidiyor, mesela şimşeklere evet ama kurukafalara hayır
😆 :mrgreen:
şu aralar cidden bir cherryburst alma girişimindeyim,ebay'de sürekli araştırıyorum.benim kafamda sl1 geçişim için cevaplayamadığım tek bir soru kaldı o da neck 'deki single manyetiği nasıl adam ederim?gitarı alınca üzerindeki sh4'ü çıkarıp sh11 takmayı düşünüyorum bundasorun yok,daha önce dr. Barlo'nun verdiği tüyolar ve araştırmalarım neticesinde de sapta bir
alcino2 pro veya ona yakın sıcak bir manyetik istiyorum, gel gör ki alcino2 pro hum. bir manyetik, single olup da bu karakterde, hatta belki de single görünümlü humbucker tipi manyetik arıyorum fakat yok!(ya da ben mi bulamadım?)...bu olayı çözersem olayı büyük ihtimal hallolur.(böylece daha önce parasını verip de sonra alamadığım onun yerine dk2m'inde öcünü almış olucam
😆 )
tekrar kozmetiğe dönersek işte benim olayım budur kardeşim ..siyah manyetikler yerine krem rengi de oldu muydu...allaaah :x tadından yenmez artık
😀